Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Siema mam pytanie
Razem z kumplami lece do lloret de mar w jakich miejscach szukać coco
  • 479 / 72 / 0
10 lipca 2023joseguap0 pisze:
siema za tydzień wybieram się do Alicante, zn a ktoś lub poleciłby jakieś fajne social cluby dla turystów w okolicach, dodam że mam 19 lat bo widzialem ze niektore są od 21
Jak poszło ogarnięcie? Zdaj relacje proszę :)
  • 9 / 1 / 0
@Pingwino szczerze to sobie odpuscilem tego bucha bo nie chcialo mi sie płacić około 120zl za gram bucha (członkostwo + susz) i chcialem sobie zrobic detox powyzej tygodnia bo jaram praktycznie codziennie od kilku msc, dodatkowo poczytalem troche opinii to klub Green Sensation ktory jest przyjazny dla turystow i nie trzeba zadnego zaproszenia jest dość nieoplacalny i lekko dymaja klientow bo takiego bucha mysle ze dostaniesz na osiedlu w polsce, dodam ze ostatniego dnia jak sam chodzilem sobie po miescie (alicante) podbil do mnie starszy ziomek i wyciagnal srebro, w ktorym bylo z kilkanascie gieta bucha i spytal czy nie chce. niestety odmowilem bo mialem lot za 6 godzin i juz nie chcialo mi sie jarac i pakowac. Niestety nie spytalem go o cene bo akurat gadalem z ziomem przez telefon ale czytalem ze na miescie idzie ogarnac za polowe ceny tego z klubu (green sensation) a jakosc pewnie jest podobna lub wieksza
  • 853 / 56 / 0
W Alicante załatwienie zielska/haszyszu, to może 10 minut roboty, oczywiście wszystkie zasady BHP muszą być zastosowane. Najlepiej odliczona gotówka i oglądnięcie towaru przed zapłaceniem.

A tutaj bardzo fajny klubik - byłem tam w zimie, ale pewnie otwarty. Płaciło się 5euro za miesiąc a ceny, wybór i jakość ok. Tylko nie zapomnijcie dowodu/paszportu.
https://weedmaps.com/dispensaries/pura- ... juan-playa
  • 3455 / 555 / 0
W Hiszpanii zioło jest legalne czy mi się coś popieprzyło?
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 479 / 72 / 0
@gbu masz jakieś stronki z mapami z punktami social club? Mogę się wzorować na tej weedmap co podesłałeś? Planuje wylot na Kanary.

@Mefistofeles1945 Są social cluby. Takie na granicy prawa, ale posiadanie marihuany tam nie jest jakoś karana.
  • 853 / 56 / 0
@Pingwino

Jak lecisz na Teneryfe to możesz skorzystać z tej stronki
https://weedtenerife.com/cannabis-clubs-tenerife/

Co prawda 20 euro ale polecany CSC będzie dobry. Ogólnie na Teneryfie jest od chuja CSC, szczególnie na południu.
@Mefistofeles1945

W Hiszpanii jest wszystko popierdolone;), zależy też od regionu. Taka Barcelona to klub na klubie i diler na dilerze. Alicante, wystarczy przejść się trochę wgłąb, wyczaić typka/typków np w parku i załatwione. Ale np rejon Malagi już tak różowo nie jest, gdzie myślę że w każdym większym mieście problemów żadnych nie ma.
Ciekawostka - utknęliśmy w samym początku pandemii w jednym mieście, tzn pierwszy tydzień ok - potem wszystko zamknęli i można było samemu, bo w 2 osoby już nie, pójść/pojechać do sklepu i apteki. Kupa policji, nawet z psem mogła wyjść(oczywiście olewaliśmy to i czasami trza było się kryć) tylko 1 osoba. Kompletnie się tego nie spodziewałem, zioło się skończyło i...2 razy załatwiałem i oba razy zajęło mi to z 10 minut. Wystarczyło wyhaczyć typa co wychodził ze sklepu, kilka minut i szybka dilka. Hiszpania jest biedna, do tego to raj zielarski, więc dilerów jest sporo, bo z tego żyją.
  • 479 / 72 / 0
@gbu już znalazłem dwa kluby niedaleko hotelu.

Wiesz może jak to wygląda od środka? Stronka informuje mnie o opłacie 20 euro oraz o tym, że musze umówić spotkanie. Muszę wybierać ze strony WWW termin spotkania? Czy mogę z ulicy wejść do środka?

Na jednych stronach mówią, że trzeba otrzymać jakiegoś @ zapraszającego, a od znajomych dowiedziałem się, że można wbić z ulicy w Barcelonie.
  • 3 / / 0
Siemka ma ktoś jakieś dobre koko w Alicante albo chociaż wspomoże radą jak ogarnąć
  • 1 / / 0
Jest ktoś kto podpowie albo ma kogoś w alicante ? (koko)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.

Duda: prezydent nie może mieć nałogów, które wpływają na jego świadomość

Zwierzchnik sił zbrojnych nie może mieć nałogów, które powodują, że nie w pełni świadomie będzie podejmował decyzje w najważniejszych sprawach - powiedział w poniedziałek prezydent Andrzej Duda. Dodał, że całkiem byłoby rozsądne, gdyby rzeczywiście taka kwestia była sprawdzana.