Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
dodasan pisze:2 czy kiedykolwiek zdążyło wam sie zostawić przygotowana fete do wstrzyknięcia i pojawiły sie w środku jakby igiełki po około godz do 2?? aha jak dodałam wody i wytrzepałam rozpuściły się
bo mi tak
@down dzięki za poprawienie pisałem to pstryknięty :P
Syberek pisze:amfa podana w nasyconym nie stężonym roztworze
Jak myslicie zglosic sie jutro do szpitala czy dalej czekac na poprawe ??
Btw czy feta nie jest bardziej zraca niz mefedron ?? Mowie nawet o filtrowanej, gdy pukalem fete to zyla mnie dosc parzyla. Hmmmm a moze w sumie slabo filtrowalem..... Hmm nie wiem w sumie
Fete czyscilem oczywiscie tak jak helupe na filmach. Calosc na lyzke kilka ml wody do iniekcji i nad swieczke
DXMowyKodeiniarz pisze:Hmmmm a moze w sumie slabo filtrowalem..... Hmm nie wiem w sumie
PL.wiki pisze:Filtracja (sączenie) – metoda oddzielania substancji stałych od cieczy i gazów, poprzez mechaniczne zatrzymanie jednego ciała stałego w przegrodach porowatych (filtrach) przy użyciu odpowiednich aparatów. Ciecz lub gaz otrzymywane po filtracji nazywa się filtratem. Filtracja jest najczęściej stosowanym sposobem oddzielania ciał stałych od cieczy.
W dodatku fetę gotowałeś by więcej syfów rozpuścić i podać je sobie dożylnie gratuluje "pomysłowości" :nuts:
Przez pierwsze 10 minut nie podnoszę się, ewentualnie rzygam.
ma ktoś podobnie?
co ciekawsze, przy bk, kocie, koksie i całej reszcie nigdy tak nie miałam
tylko heroina mnie czasem do bełta przyszpili, ale to akurat traktuje jak rutynowy zabieg higieniczny:P
ale przez te lata jest ciągle to samo.
zawsze.
co do tematu... zanieczyszczeń wiele tam nie ma. prędzej jakieś resztki z produkcji. A towar i tak starałam się oczyszczać.
Zresztą często bywało, że miałam śwunks z naprawdę pierwszej póły.
Tylko to nic nie zmieniało.
Jak parło na bełty wcześniej, tak i prze nadal.
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.