Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2814 / 14 / 0
dodasan pisze:
2 czy kiedykolwiek zdążyło wam sie zostawić przygotowana fete do wstrzyknięcia i pojawiły sie w środku jakby igiełki po około godz do 2?? aha jak dodałam wody i wytrzepałam rozpuściły się
bo mi tak
"Coś" ci się skrystalizowało. Poczytaj na temat przyczyny krystalizacji (nie tylko amfetaminy).
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1107 / 52 / 0
Też zauważyliście, że amfa podana w średnio stężonym roztworze ma większe działanie na psychikę a mniejsze obwodowo ?? Jak zrobimy roztwór nasycony to bardzo wjeżdża obwodowo czego nie lubię.

@down dzięki za poprawienie pisałem to pstryknięty :P
Ostatnio zmieniony 26 listopada 2011 przez Syberek, łącznie zmieniany 1 raz.
Chuj na kaczych łapach
  • 9 / 1 / 0
Syberek pisze:
amfa podana w nasyconym nie stężonym roztworze
Nie da się otrzymać bardziej stężonego roztworu niż roztwór nasycony, ciężko więc o roztwór "nasycony nie stężony". Chyba, że masz na myśli co innego niż napisałeś...
  • 415 / 1 / 0
To ze miejsca wklucia bola potem przez jakis czas i ze zostaja slady to normalka, ale ostatnio za pierwszym razem podawalem nie fete a mefa i nie moglem ciagle trafic w bata to strzelilem do takiej malej zyleczki w lewej stopie. W sumie wydawalo mi sie ze weszlo i kilka godzin pozniej z tej stopy zrobil mi sie niezly balon. Szczylałem w czwartek a jest poniedzialek. Balon dalej jest, ciezko mi powiedziec czy wiekszy czy mniejszy.smarowalem altacetem i staram sie jak moge

Jak myslicie zglosic sie jutro do szpitala czy dalej czekac na poprawe ??

Btw czy feta nie jest bardziej zraca niz mefedron ?? Mowie nawet o filtrowanej, gdy pukalem fete to zyla mnie dosc parzyla. Hmmmm a moze w sumie slabo filtrowalem..... Hmm nie wiem w sumie

Fete czyscilem oczywiscie tak jak helupe na filmach. Calosc na lyzke kilka ml wody do iniekcji i nad swieczke
  • 992 / 25 / 0
o kurwa to faktycznie, od kiedy to pod świeczkę się daje, przecież to kopci jak chuj. Nie no pozdrowienia.
  • 2814 / 14 / 0
DXMowyKodeiniarz pisze:
Hmmmm a moze w sumie slabo filtrowalem..... Hmm nie wiem w sumie
PL.wiki pisze:
Filtracja (sączenie) – metoda oddzielania substancji stałych od cieczy i gazów, poprzez mechaniczne zatrzymanie jednego ciała stałego w przegrodach porowatych (filtrach) przy użyciu odpowiednich aparatów. Ciecz lub gaz otrzymywane po filtracji nazywa się filtratem. Filtracja jest najczęściej stosowanym sposobem oddzielania ciał stałych od cieczy.
Wcale.
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 116 / 2 / 0
@up
W dodatku fetę gotowałeś by więcej syfów rozpuścić i podać je sobie dożylnie gratuluje "pomysłowości" :nuts:
  • 65 / 1 / 0
zauważyłam, że po podaniu speeda iv strasznie mnie na bełty ciągnie.
Przez pierwsze 10 minut nie podnoszę się, ewentualnie rzygam.
ma ktoś podobnie?

co ciekawsze, przy bk, kocie, koksie i całej reszcie nigdy tak nie miałam
tylko heroina mnie czasem do bełta przyszpili, ale to akurat traktuje jak rutynowy zabieg higieniczny:P
  • 1107 / 52 / 0
Podejrzewam, że to jakieś zanieczyszczenia.
Chuj na kaczych łapach
  • 65 / 1 / 0
zrozumiałabym gdyby to zdarzyło się raz, czy dziesięć razy.
ale przez te lata jest ciągle to samo.
zawsze.
co do tematu... zanieczyszczeń wiele tam nie ma. prędzej jakieś resztki z produkcji. A towar i tak starałam się oczyszczać.
Zresztą często bywało, że miałam śwunks z naprawdę pierwszej póły.
Tylko to nic nie zmieniało.
Jak parło na bełty wcześniej, tak i prze nadal.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).

Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży

Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.

Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.