Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
dodasan pisze:2 czy kiedykolwiek zdążyło wam sie zostawić przygotowana fete do wstrzyknięcia i pojawiły sie w środku jakby igiełki po około godz do 2?? aha jak dodałam wody i wytrzepałam rozpuściły się
bo mi tak
@down dzięki za poprawienie pisałem to pstryknięty :P
Syberek pisze:amfa podana w nasyconym nie stężonym roztworze
Jak myslicie zglosic sie jutro do szpitala czy dalej czekac na poprawe ??
Btw czy feta nie jest bardziej zraca niz mefedron ?? Mowie nawet o filtrowanej, gdy pukalem fete to zyla mnie dosc parzyla. Hmmmm a moze w sumie slabo filtrowalem..... Hmm nie wiem w sumie
Fete czyscilem oczywiscie tak jak helupe na filmach. Calosc na lyzke kilka ml wody do iniekcji i nad swieczke
DXMowyKodeiniarz pisze:Hmmmm a moze w sumie slabo filtrowalem..... Hmm nie wiem w sumie
PL.wiki pisze:Filtracja (sączenie) – metoda oddzielania substancji stałych od cieczy i gazów, poprzez mechaniczne zatrzymanie jednego ciała stałego w przegrodach porowatych (filtrach) przy użyciu odpowiednich aparatów. Ciecz lub gaz otrzymywane po filtracji nazywa się filtratem. Filtracja jest najczęściej stosowanym sposobem oddzielania ciał stałych od cieczy.
W dodatku fetę gotowałeś by więcej syfów rozpuścić i podać je sobie dożylnie gratuluje "pomysłowości" :nuts:
Przez pierwsze 10 minut nie podnoszę się, ewentualnie rzygam.
ma ktoś podobnie?
co ciekawsze, przy bk, kocie, koksie i całej reszcie nigdy tak nie miałam
tylko heroina mnie czasem do bełta przyszpili, ale to akurat traktuje jak rutynowy zabieg higieniczny:P
ale przez te lata jest ciągle to samo.
zawsze.
co do tematu... zanieczyszczeń wiele tam nie ma. prędzej jakieś resztki z produkcji. A towar i tak starałam się oczyszczać.
Zresztą często bywało, że miałam śwunks z naprawdę pierwszej póły.
Tylko to nic nie zmieniało.
Jak parło na bełty wcześniej, tak i prze nadal.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.