Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 1521 / 72 / 0
U mnie kto ma wiedzieć ten wie, ogarnięcie 200%, jest czas na pracę, czas na vixe, czas na podtrzymanie znajomości i czas na regenerację. Gdy ćpanie przejmuje stery zaczynają się dziać niedobre rzeczy.

U mnie kto ma wiedzieć ten wie, generalnie ludzie od tematów.
tekst powyżej =/= prawda
  • 1305 / 162 / 0
wiedzą wszyscy bo dziura %-D No właśnie jak się da ogarniac to jest spoko mi też się udaje jakoś dzień planować do czasu jak już po pobudce coś leci to final countdown tak zwany
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2428 / 90 / 0
Wszyscy kurwa wiedzą i rodzina i znajomi i nawet kurwa nie znajomi hahah , no bo jak sie najebie fest to pierdole kurwa głupoty na swój temat każdemu kto sie tyko nawinie lol
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

USA: Przedawkowane narkotyki zabiły mniej osób w 2024 roku

Liczba ofiar śmiertelnych związanych z przedawkowaniem narkotyków w Stanach Zjednoczonych znacząco spadła w 2024 roku, osiągając najniższy poziom od czasów sprzed pandemii COVID-19 – wynika z najnowszych, wstępnych danych opublikowanych 14 maja przez Centra Kontroli i Zapobiegania Chorobom (CDC).

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.