Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
Ostatni raz zostalem uraczony spicem z czystej ciekawości jak oskubałem angielskiego włóczęgę (imo bardzo otumaniający, bliżej temu było do fentanylu niż do starych mieszanek). W darknetach nie szukałem bo nie korzystam tak czesto z komputera ale na zagranicznych forach tematycznych to samych kanna JWH jest ponad 200 pozycji, wiec na bank w USA albo na zachodzie jacyś zakonnicy gdzieś jeszcze sie w to bawią. W clearnecie nawet można dostać jakieś wynalazki, no ale trochę mi szkoda wyjebać kilkadziesiąt eurogąbek na pojderzany proszek jak za tą cene mógłbym ogarnąć ćwiartkę porządnej konopii i jeszcze starczy na piwo. Bije o zakład, że te najprostsze w syntezie mogą być w jakiś śladowych ilościach w tych vapopenach co jest na nie moda - to tylko teoria, ale raczej sympatycy kana są zbyt leniwi żeby sie pofatygować i sprawdzić.
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
rozwijaj posty - następnym razem kosz @v44
Dlatego sporo osób po czasie odpuszcza te wynalazki, bo efekty bywają dużo cięższe i bardziej nieprzewidywalne niż przy zwykłym zielsku.
Szkoda, mogłem sobie chociaż raz przyjarać jakiegoś karacza, oczywiscie małego buszka dla kurażu.
Ściągnąłem 1 bucha z nabitej dupy lufki
Weszła taka derealizacja że myślałem że to może jakiś sen .
Leżałem na łóżku i się nie ruszałem. Czekałem co będzie dalej.
Weszła matka i pyta co ja taki wystraszony
Powiedziałem prawdę bo nie umiałem kłamać
Dopiero potem wyszedłem na ludzi i nauczyłem się kłamać bo znałem te Stany jak sam zdonald Trump
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi
Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.