Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1067 / 278 / 0
A da się jeszcze dostać takie rzeczy jak aemka 2201 albo czikita CHMINACA?
  • 1459 / 379 / 13
Pewnie odpowiedz, nie będzie satysfakcjonująca ale NIE MAM POJĘCIA, gdyż po prosu nigdzie nie szukałem.

Ostatni raz zostalem uraczony spicem z czystej ciekawości jak oskubałem angielskiego włóczęgę (imo bardzo otumaniający, bliżej temu było do fentanylu niż do starych mieszanek). W darknetach nie szukałem bo nie korzystam tak czesto z komputera ale na zagranicznych forach tematycznych to samych kanna JWH jest ponad 200 pozycji, wiec na bank w USA albo na zachodzie jacyś zakonnicy gdzieś jeszcze sie w to bawią. W clearnecie nawet można dostać jakieś wynalazki, no ale trochę mi szkoda wyjebać kilkadziesiąt eurogąbek na pojderzany proszek jak za tą cene mógłbym ogarnąć ćwiartkę porządnej konopii i jeszcze starczy na piwo. Bije o zakład, że te najprostsze w syntezie mogą być w jakiś śladowych ilościach w tych vapopenach co jest na nie moda - to tylko teoria, ale raczej sympatycy kana są zbyt leniwi żeby sie pofatygować i sprawdzić.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 1762 / 591 / 0
Swego czasu naprawdę dużo musiałem syfu palić na nieświadomce, młodszy łapałem padaczki po paleniu itd. myślałem że źle reaguję na to gówno, teraz to po paru dniach palenia w NL mogę i 10 gram na dobę spalić i już bez różnicy. A mówili skurczysyny że full natural bro
  • 7 / 1 / 0
Mam ochotę na syntetyczne kanna, co dzisiaj można zdobyć relatywnie łatwo i jest w miarę bezpieczne? nie mówię o wynalazkach typu hhc hhc-o, tylko jakiś jebacz
  • 139 / 7 / 0
nie cpajcie tego
  • 1 / / 0
Natural nie klepie

rozwijaj posty - następnym razem kosz @v44
  • 3 / / 0
Macie jakąś opinie na temat tych czeskich wynalazków pod nazwą handlową thcx, thcr itp? Od ponad pół roku jaram xa na zmianę ze zwykłym i myśle że bez wyrobionej tolerki jebie nieźle, ale wiele krócej
  • 30 / 2 / 0
Z tymi syntetycznymi kanna to raczej loteria. Nawet jak coś ma konkretną nazwę, to często nie wiadomo co dokładnie siedzi w środku i w jakiej ilości.

Dlatego sporo osób po czasie odpuszcza te wynalazki, bo efekty bywają dużo cięższe i bardziej nieprzewidywalne niż przy zwykłym zielsku.
  • 100 / 23 / 0
Eh niestety nie załapałem się nigdy na te wynalazki, przynajmniej świadomie. Za młodu byłem grzecznym chłopakiem i popalałem sobie tylko zielsko od czasu do czasu, jakaś fetka itd. Co jest dziwne, bo podczas złotej ery dopalaczy chodziłem do liceum i dużo osób z mojego otoczenia to jarało, moja była mi nawet opowiadała jak dostała zapaści po mocarzu xd
Szkoda, mogłem sobie chociaż raz przyjarać jakiegoś karacza, oczywiscie małego buszka dla kurażu.
  • 5313 / 951 / 0
Moje pierwsze kanna było chyba w 2016
Ściągnąłem 1 bucha z nabitej dupy lufki
Weszła taka derealizacja że myślałem że to może jakiś sen .
Leżałem na łóżku i się nie ruszałem. Czekałem co będzie dalej.
Weszła matka i pyta co ja taki wystraszony
Powiedziałem prawdę bo nie umiałem kłamać
Dopiero potem wyszedłem na ludzi i nauczyłem się kłamać bo znałem te Stany jak sam zdonald Trump
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
ODPOWIEDZ
Newsy
Picie we wczesnej dorosłości powiązane z problemami poznawczymi w średnim wieku

Stres i alkohol idą w parze. Alkohol może pomagać w radzeniu sobie ze stresem, ale jednocześnie zmniejsza zdolność mózgu do samodzielnego rozwiązywania problemów. To może prowadzić do częstszego sięgania po kieliszek, by poradzić sobie z kolejnym stresem. Z drugiej strony pijąc więcej narażamy się na większy stres z powodu złych decyzji podejmowanych pod wpływem alkoholu. Pojawia się samonapędzający się mechanizm, z którego trudno się wyrwać z powodu zmian w mózgu. Naukowcy z University of Massachusetts Amherst donoszą, że picie alkoholu w celu radzenia sobie ze stresem we wczesnej dorosłości ma negatywny wpływ w wieku średnim, nawet jeśli przez kilka dekad nie piliśmy.

Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa

Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.

Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę

Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.