Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
Ostatni raz zostalem uraczony spicem z czystej ciekawości jak oskubałem angielskiego włóczęgę (imo bardzo otumaniający, bliżej temu było do fentanylu niż do starych mieszanek). W darknetach nie szukałem bo nie korzystam tak czesto z komputera ale na zagranicznych forach tematycznych to samych kanna JWH jest ponad 200 pozycji, wiec na bank w USA albo na zachodzie jacyś zakonnicy gdzieś jeszcze sie w to bawią. W clearnecie nawet można dostać jakieś wynalazki, no ale trochę mi szkoda wyjebać kilkadziesiąt eurogąbek na pojderzany proszek jak za tą cene mógłbym ogarnąć ćwiartkę porządnej konopii i jeszcze starczy na piwo. Bije o zakład, że te najprostsze w syntezie mogą być w jakiś śladowych ilościach w tych vapopenach co jest na nie moda - to tylko teoria, ale raczej sympatycy kana są zbyt leniwi żeby sie pofatygować i sprawdzić.
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
rozwijaj posty - następnym razem kosz @v44
Dlatego sporo osób po czasie odpuszcza te wynalazki, bo efekty bywają dużo cięższe i bardziej nieprzewidywalne niż przy zwykłym zielsku.
Szkoda, mogłem sobie chociaż raz przyjarać jakiegoś karacza, oczywiscie małego buszka dla kurażu.
Ściągnąłem 1 bucha z nabitej dupy lufki
Weszła taka derealizacja że myślałem że to może jakiś sen .
Leżałem na łóżku i się nie ruszałem. Czekałem co będzie dalej.
Weszła matka i pyta co ja taki wystraszony
Powiedziałem prawdę bo nie umiałem kłamać
Dopiero potem wyszedłem na ludzi i nauczyłem się kłamać bo znałem te Stany jak sam zdonald Trump
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty
Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych
Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.