Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 41 / / 0
Byłam kilka dni w szpitalu, dawali mi tam klony dwa razy dziennie (rano 0,5 i wieczorem 0,5 i w nocy w razie problemów ze snem, raz dostałam w nocy lorafen, ale i tak się budziłam zawsze koło 2-3 i czy klony czy lorafen, pospałam 2 godziny i dalej nie moglam spać). Raz dostałam też lorafen i alprę. Po wypisie (wczoraj) dostałam reckę na alprę (najniższą dawkę 0,25 w razie napadów lęków/bezsseności). Wczoraj wzięłam po południu 0,25 i na noc 0,25. Nie dość, że przy zaśnięciu miałam dziwne (nie wiem czy mogę nazwać to omamami) wzrokowe i słuchowe. Najgorsze do zniesienie były te rozmowy w głowie, ciągle mi ktoś gadał, w końcu założyłam na uszy słuchawki, włączyłam muzykę i to pomogło zasnąć. Sny intensywne, realistyczne, ale spałam jakieś 14 godzin, nie mogłam podnieść się z łóżka, czułam taki brak energii i chyba poczucie bezsensu. Czy alpra może tak działać? I to w tak małych dawkach? Do szpitala trafiłam, bo odwaliłam jakąś akcję, brałam kilka dni baclofen, któregoś kolejnego dnia miałam poteżny atak paniki po nim (wzięłam tego dnia 30 mg i 25 mg sertraliny jak codziennie), czułam się nierealnie, miałam wrażenie problemów z oddechem. No to wszamałam węgiel aktywny 4 kapsułki. Później kupiłam sobie piwo żeby się wyluzować, no, ale piwo było za mało, to jeszcze wypiłam trochę wódki. Potem nic już nie pamiętam, dostałam jakiegoś ataku agresji, film mi się chyba urwał, bo nic nie pamiętam, zawołano pogotowie i w kaftanie przewieźli mnie do psychiatryka, gdzie dostawałam, jak wspomniałam clony 2 razy dziennie. Wypisałam się na własne żądanie po 2 dniach (w sumie zostałabym, bo nie było mi tam źle, ale mam zobowiązania).
I jak to jest z tą alprą? Pierwszy raz w życiu brałam alprazolam, z tego, co się o niej naczytałam, to wydawało mi się, że jest zajebista, a ja mam ochotę sobie w łeb strzelić z poczucia bezsensu i to wzięłam jeszcze tak małą dawkę.
Dzisiaj:
-spłycenie emocjonalne, obojętność, nic mnie za bardzo nie rusza (i to niby na +, bo wcześniej miałam masę lęków, ALE:)
-potężny spadek energii fizycznej, nie mam na nic siły
-potężny spadek nastroju, wręcz poczucie bezsensu, że ryczeć się chce, nic mnie nie cieszy, nic nie rusza, stan prawie depresyjny, a ja MUSZĘ ruszyć tyłek i wziąć się za siebie i to jak najszybciej, bo narobiłam sobie kłopotów wcześniej i teraz muszę to odkręcać

Czy alpra może w ogóle tak działać?

Można sobie jakoś teraz pomóc?

Alprę brałam ostatni raz wczoraj koło 23 w dawce 0,25
I ostatnie pytanie: nie mam dobrego doświadczenia z benzo, ale generalnie i klony i ta alpra wywołują we mnie wyciszenie lęków i nadmiernego pobudzenia (to na plus), ale poza tym brak chęci, potworne zobojętnienie, czy to może być indywidualna zła reakcja/nietolerancja na te benzo?
Już lepiej tolerowałam relanium i estazolam, po nich nie miałam takiego poczucia bezsensu, ale nigdy nie brałam benzo w ciągach, tylko doraźnie w razie bezsensości, lęków czy po na zjeździe po stymulantach.

Wypiłam mooocną kawę żeby w ogóle być w stanie chodzić.
  • 950 / 42 / 0
@Philipos - wsytarczy zadzwonić do lekarza i od razu dać mu zwiastun tego, co chcesz. Wbijasz i najpierw mówisz czego Ci potrzeba. Jak nie będzie chciał Ci dać to zwijasz i nie płacisz,co za problem? Do tego polecam marynarkę. :D
  • 606 / 8 / 0
Dużury nocne są darmowe :D a czasami nawet szło pogadać ze znudzoną lekarką o swoich bólach istnienia i systemie ubezpieczeń ;-)

Z prywaciarzami nie miałem za dużo do czynienia a może to i błąd bo latanie po nfz i wciskanie coraz to nowych bajek robi się nudne. Wyciągałem z tego tyle benzo że chodziłem zajebany cały czas (6 paczek m.in sedamu, alpry, esta, lora), ale po czasie mi się znudziło. Tylko raz zadzwoniłem do prywaciarza i powiedziałem wprost czego chcę, wypisał mniej niż chciałem, ale mocno mnie cisnęło a lekarz był tani

Jak dzwoniłeś do prywatnego mówiłeś prosto z mostu że czy paki klona albo się pierdol pan, czy dopowiadałeś wciągającą opowieść że 3 paczki są Ci niezbędne do życia? :D
Blok tekstu mogący usprawiedliwić moje ćpanie, dodać mu ideologii, wnieść coś błyskotliwego albo po prostu być. To nadal blok. Przewijaj dalej
  • 950 / 42 / 0
Akurat miałem tak, że poszedłem do magika nie mówiąc nic przez telefon. Wbijam i na wejściu mówię, że potrzebuję to i to bez owijania w bawełnę. Potem ewentualnie inne pierdolenie żeby to jakoś wyglądało. A potem już w górki, każda kolejna wizyta max 3 minuty. :D Prywaciarze raczej na takie układy idą. Potem sami mogą do Ciebie zadzwonić, z troski czy wszystkie leki masz. :)
  • 50 / / 0
Witam. Co lepiej kupić Xanax 2mg czy alpragen 1mg. Ostatnio miałem alpragen i trochę słąbo działał, wręcz minimalnie. Tolerkę mam ogromną, no ale mimo wszystko. Jest jakaś różnica między nimi? Warto wziąć ten Xanax 2 razy droższy czy sobie odpuścić? Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 12 grudnia 2014 przez Thirteen, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Przeniesiono do wątku ogólnego.
Respect
  • 825 / 14 / 0
Była dyskusja o tym i wyszło że wina lezy po stronie wypełniaczy.
  • 3959 / 148 / 0
jak Cie stac to bierz xanax, jak slabo z moneta to moim zdaniem nie warto tyle przeplacac za niewiele lepszy efekt, roznica na granicy placebo, imo.
niedojebanie genetyczne
  • 1343 / 18 / 0
Odjebujecie coś po alprazolamie+alkoholu.
Jak potem wytłumaczyć sie przed znajomymi ze wypiliscie mimo ze bardzo rozmowni byliscie i macie problem z zajarzeniem wszystkiego?
[...]Śród dymu się schował:
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
  • 609 / 16 / 0
Powiedz, że nie widać po Tobie, gdy jesteś pijany.
Uwaga! Użytkownik punk6 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 214 / 5 / 0
Może wystarczyłoby jakbyś powiedział znajomym, że miałeś gorączkę i wziąłeś jakieś tam leki - wątpię, że będą wnikać
Zablokowany
Newsy
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą

Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".

Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.

Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.