Skoro nie ma krzyżowej,to zjem sobie tej alpry za chwilkę.
Mam tabsy 0,25mg (alprox)...trzeba tego troche wdupcyć,nie ? :/
Who am I to disagree?
Travel the world and the seven seas
Everybody's looking for something
Klon i alpra to dobry miks ? do tego słabe piwko ?
Who am I to disagree?
To zależy co masz na myśli mówiąc dobry - na pewno jest mega prospołeczny i euforyczny, ale jest duże ryzyko narobienia głupot, zerwania filmu no i depresji oddechowej.
Jeśli nigdy nie próbowałeś samej alpry to lepiej wypróbuj ją najpierw solo.
(wczoraj zjadłem jakieś 10 klonów)
Who am I to disagree?
Światło pisze:Ja się nie urabiam i 3 miligramami Alpry, na mnie to działa od dupy strony, stawia mnie na nogi lepiej niż kawa, poprawia koncentrację, mogę się skupić na jednym, nie na stu rzeczach jak to mam w darze od natury. Poza tym jest to jedyna benzodiazepina której działanie w ogóle czuję, etizolam może trochę ale bardzo słabo, bromazepamu mogę oszamać 60mg i nic. Diazepam jeszcze czuję ale zwyczajowo mnie muli, bez rewelacji. Coś czuję że będę miał coraz większe problemy z dostaniem alpry bo już lekarze widzą błysk w oku, a kto mi uwierzy że ja na tym nie śpię ani nie chodzę bez filmu.
Znajdź zaufanego lekarza, bez tego bycie wjebanym w benzo to koszmar znajdowania nowych konowałów i czekania na niepewne/przepłacone wizyty. Właściwie bez pewnego lekarza ten sport to skazanie się na wieczne telepawki w razie opóźnień :D
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
#mops
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.