skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Ten profil ma swoje zalety. Z oxy przekonałem się, że szkoda walić duże dawki bo pewnego pułapu nie przeskocze.
Iv kiedyś miałem już możliwość przetestować. Teraz nie wiem kiedy to nastapi, gdyż sam nie umiem sobie zaaplikować.
Już kiedyś parę razy oxy próbowałem i po kilku próbach wkłucia byłem zmuszony wypijać rozwór.
Ogólnie sam sobie nie umiem zapodać. Nie ważne czy oxycontin, mst .
Co do przerabiania to oxycontimy najlepiej wg przerabiać nie na zimno, nie gotując a w bardzo ciep ej wodzie.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Ma ktoś może jakiś pomysł na to aby zejść lekko z tolerancji? Prawie liść 9dziennie to przesada, z tym, że opioidy wale 20 lat ( tramadol głównie). Clonazepam jem od 4mg w górę. Najwięcej w życiu cały blister dwójek...
Scalam- stteetart
Siemanko. Schodził ktoś już z oxy? Jak? Ja miałem kłopoty z tramalem, którego zastąpiły OC80 a co dopiero oxy....
Oxycontinu nie brakuje ale martwię się na zapas.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.