Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 469 / 29 / 0
Dopóki miałem klony było si. Potem zaczął się klonazolam, spanie po kątach i trzaskanie drzwiami tak pokrótce. Strasznie toksyczne i aprzydatne gówno. Chyba, że ktoś prawilnie lubi grozić śmiercią etc.
  • 329 / 58 / 0
22 sierpnia 2018ControlPoliToxy pisze:
To ktoś twierdzi, że dobry rc klon jest słaby %-D ?
Jedno z lepszych benzo w umiarkowanych dawkach.
Tylko ile można pociągnąć na umiarkownych dawkach?
Nawet przy dawkach uważanych za małe (a rozbieżność zależna od sortu jest ogromna) wkradają się dziury w pamięci, bełkotliwa mowa, czy brawurowe zachowania. Kolejny minusem jest szybko rozwijające się uzależnienie fizyczne, bo już po 3-4 dniach można dostać lekkiego zespołu abstynencyjnego. Mając zapas w roztworze, to nawet nie będąc fanem bezno można popłynąć i jechać po bandzie, wystarczy trochę nieuwagi, co nie jest trudne pod wpływem. Jedyne benzo które byłem zmuszony wylać (i to dwukrotnie), samo w sobie dawało jakiś rodzaj przyjemności (fazy), więc i chęć częstszego sięgania po nie była większa, a kolekcja zapomnianych wydarzeń rosła.
  • 1947 / 195 / 0
Wczoraj poskładało mnie 2 albo 3mg a dzisiaj 5 i nuda :( Roztwór, więc zawartość ta sama.
Take DXM and Be Happy
  • 266 / 19 / 0
Przestańcie się oszukiwać. Dopóki funkcjonuje się (niekoniecznie pracuje) na benzodiazepinie działającej 8-10 h, zawsze jest ryzyko doznania rozchwiania psychicznego. A jeśli życie wymaga od człowieczka odpowiedzialności, ma rodzinę i pracę to nie powinien się na to wystawiać. Jeśli to doprawić psychotycznymi natręctwami, którymi mogą biednego nieświadomego ćpaka zakazić różne skrajne sytuacje życiowe i biedaketony, odpowiedź jest dla mnie oczywista. To nie sposób na życie. Zaczynam rozstanie się tymi psychiatrycznymi "lekami" (a w zasadzie trutkami) 33 raz ale tym razem na dobre. Wypat23!
Ludzka morda to coś, co nakładasz jak wstajesz? Zespół nudy zdeptanych nawyków i orkiestra dęta.
  • 1947 / 195 / 0
A ja tam zamienię benzo na SSRI i będzie git :) Właśnie poszło 8mg klonazolamu i 1 piwko.
Take DXM and Be Happy
  • 266 / 19 / 0
chciałem tu dopiec, ale nie moje interesen czyjekolwieken błędnien mniemanen
Ostatnio zmieniony 25 sierpnia 2018 przez enough, łącznie zmieniany 1 raz.
Ludzka morda to coś, co nakładasz jak wstajesz? Zespół nudy zdeptanych nawyków i orkiestra dęta.
  • 1974 / 526 / 0
24 sierpnia 2018Demis pisze:
A ja tam zamienię benzo na SSRI i będzie git :) Właśnie poszło 8mg klonazolamu i 1 piwko.
Nie będzie git, to będzie tylko sposób na wyjście z klona. Jeśli jesteś mocno wjebany to polecam się zaopatrzyć, poza ssri, w klorazepat (na skręta i przeciwpadaczkowo) oraz mianserynę (na sen).

natomiast już po odstawieniu klon do 'bycia git' będzie jeszcze daleko. :-/
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 1947 / 195 / 0
Tylko psychicznie :)
Fizycznie nie, bo wiem jakie to piekło. Nigdy więcej.
Take DXM and Be Happy
  • 1974 / 526 / 0
Tak, o to mi chodziło.
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 760 / 68 / 0
25 sierpnia 2018blokowiska666 pisze:
24 sierpnia 2018Demis pisze:
Nie będzie git, to będzie tylko sposób na wyjście z klona. Jeśli jesteś mocno wjebany to polecam się zaopatrzyć, poza ssri, w klorazepat (na skręta i przeciwpadaczkowo) oraz mianserynę (na sen).

natomiast już po odstawieniu klon do 'bycia git' będzie jeszcze daleko. :-/
Ile jechałeś w ciągu na clono? i Ile trwało psychiczne piekło i generalnie funkcjonowanie w ciągu dnia? Opisz proszę coś więcej
My name is called religion, sadistic, sacred WHORE.

"Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać różnych rezultatów” Albert Einstein.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną

To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.

Młodzi dorośli piją więcej alkoholu, gdy łączą go z marihuaną

Nowe badania wskazują, że wśród młodych osób dorosłych sięgających zarówno po alkohol, jak i marihuanę, dni, w których używają obu substancji, wiążą się z wypiciem większej ilości drinków. To właśnie ta zwiększona ilość alkoholu jest kluczowym mechanizmem prowadzącym do bardziej negatywnych konsekwencji.

TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie

Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.