CBD

Substancje pochodzenia roślinnego, w tym półsyntetyczne. Np. CBD, HHC.
Czy CBD na Ciebie dziala?
1.Tak
201
29%
2.Cos działa
137
20%
3.Działa w dużej ilości
56
8%
4.Trochę działa
110
16%
5.Nie wiem sam.
101
14%
6.Działa w miksach.
34
5%
7.Nie nic .
63
9%

Liczba głosów: 702

ODPOWIEDZ
  • 336 / 68 / 0
Tak doprawiaja cbd bo wychodowac 40 procentowej sie nie da ale czy to jest takie niezdrowe to ja tego nie odczulem,
ja ostatnio mialem 38 cos woltow, to wlasnie ten z najwieksza cbd iloscia, nadawal sie na dzien.
A normalny 6 woltow, i taki drugi z samym cbg, to byly fajne na wieczor tak wylaczaly do snu.
Ja na allegro szukam po wygladzie po komentarzach.

Teraz sobie cos takiego upatrzylem, we wtorek dojdzie to zdam relacje.
https://allegro.pl/oferta/20-g-susz-kon ... MjBmMDc%3D
Uwaga! Użytkownik HardCracks nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 480 / 73 / 0
Re: CBD
Nieprzeczytany post autor: Pingwino »
@HardCracks zdjęcia a real to co innego. Już dwa razy tak miałem, że zamawiałem z aukcji, gdzie topki były duże, ładne, obfite, a przychodził zbity mały syf. I te opinie "towar pierwsza klasa". Wysuszony, a nie pierwsza klasa.
  • 84 / 17 / 0
Nie palcie tych losowych suszy. Ten biznes to wielki scam. Jak już to niech ma jak najmniej procent cbd,bo jeśli producent twierdzi,że ma powyżej 10,to chemol.
Sam kupiłem niedawno jakieś gówno z aukcji i smak jest okropny, a popiół czarny.
Mam przekonanie,że 80% rynku to chemole, płukane z nadwyżek i pryskane aromatami.
Zdrowiej wyjdzie zapalenie sobie normalnego zielska albo narwaniem latem samosiejki dzikiej z łąki.
Jebem ti pičku materinu
  • 774 / 141 / 0
Nieprzeczytany post autor: visitorQ »
Zamówiłem z allegro izolat CBD kryształ 99,5% CBD. Właśnie wypróbowałem, jestem rozczarowany, działanie bardzo słabe. To nawet nie wygląda jak kryształ tylko jak jakaś mąka, zapach dziwny, chemiczny. Kupowałem izolat w UK i jest sporo droższy ale co najmniej 10 razy lepszy. Nie wiem o co chodzi, przecież izolat CBD czyli czyste CBD to powinno wyglądać i działać tak samo.
  • 4347 / 701 / 2117
Nieprzeczytany post autor: deadmau5 »
@HardCracks w sumie... weź zdaj relację, jak tylko ten 20G susz Ci przyjdzie. Jakiś gość wrzucił tam zdjęcie w aukcji i finalnie wygląda to dobrze. Topki nawet duże, wyglądają spoko. Zdaj relację, bo być może i ja skusiłbym się zamiast ku olejkom, to ku wapowaniu? Kto wie.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 480 / 73 / 0
Ja słyszałem tak. Że podobno nie ma czegoś takiego w CBD jak ak47 itp. Więc jak już są nazwy zwykłych odmian to odpada. Powyżej 8% cbd też odpada. Podobno najlepiej kupić polski susz i co najważniejsze, żeby były badania udostępnione.
  • 336 / 68 / 0
O tu moj ostatni zakup 54 zl 20 gram 6% cbd normalnie wyglada normalnie smakuje ladne topy. Wystarczy czytac opinie, i patrzec na fotki.
20 G Susz konopny CBD Strawberry Haze
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Uwaga! Użytkownik HardCracks nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 480 / 73 / 0
@HardCracks a jak z działaniem?
  • 336 / 68 / 0
Dzialanie spoko, 6 woltow to szalu nie ma, mieszam z cbg wtedy czuje najmocniej, mam taki sianowaty i suchy Orange Dream 17 zl 10 gram, CBG okolo 8 procent, fajny posmak cytrusami, to mieszam razem i dobrze klepia, lepiej jak solo.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 480 / 73 / 0
@HardCracks też to zauważyłem, że CBD+CBG działa znacznie lepiej.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.