ja ostatnio mialem 38 cos woltow, to wlasnie ten z najwieksza cbd iloscia, nadawal sie na dzien.
A normalny 6 woltow, i taki drugi z samym cbg, to byly fajne na wieczor tak wylaczaly do snu.
Ja na allegro szukam po wygladzie po komentarzach.
Teraz sobie cos takiego upatrzylem, we wtorek dojdzie to zdam relacje.
https://allegro.pl/oferta/20-g-susz-kon ... MjBmMDc%3D
Sam kupiłem niedawno jakieś gówno z aukcji i smak jest okropny, a popiół czarny.
Mam przekonanie,że 80% rynku to chemole, płukane z nadwyżek i pryskane aromatami.
Zdrowiej wyjdzie zapalenie sobie normalnego zielska albo narwaniem latem samosiejki dzikiej z łąki.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
20 G Susz konopny CBD Strawberry Haze
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.