ja ostatnio mialem 38 cos woltow, to wlasnie ten z najwieksza cbd iloscia, nadawal sie na dzien.
A normalny 6 woltow, i taki drugi z samym cbg, to byly fajne na wieczor tak wylaczaly do snu.
Ja na allegro szukam po wygladzie po komentarzach.
Teraz sobie cos takiego upatrzylem, we wtorek dojdzie to zdam relacje.
https://allegro.pl/oferta/20-g-susz-kon ... MjBmMDc%3D
Sam kupiłem niedawno jakieś gówno z aukcji i smak jest okropny, a popiół czarny.
Mam przekonanie,że 80% rynku to chemole, płukane z nadwyżek i pryskane aromatami.
Zdrowiej wyjdzie zapalenie sobie normalnego zielska albo narwaniem latem samosiejki dzikiej z łąki.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
20 G Susz konopny CBD Strawberry Haze
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Dolnośląscy policjanci i największe uderzenie w przestępczość narkotykową w historii UE
Ponad 9,3 tony zabezpieczonych narkotyków, 1000 ton prekursorów chemicznych, dziesiątki zlikwidowanych laboratoriów i ponad 85 zatrzymanych osób w wielu krajach Europy – to bilans największej w historii Unii Europejskiej operacji wymierzonej w produkcję i dystrybucję narkotyków syntetycznych. Sprawę zapoczątkowali i od 2022 roku prowadzili funkcjonariusze Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową KWP we Wrocławiu wraz z prokuratorem Dolnośląskiego Wydziału Zamiejscowego Prokuratury Krajowej we Wrocławiu.
Sprawa biznesu „Króla dopalaczy”. Na ławie oskarżonych 13 osób
Biznes „Króla dopalaczy” znów na łódzkiej wokandzie. Tym razem chodzi o sprzedaż w internecie.
CBZC rozbija packzomatową dystrybucję
Współpraca policjantów z Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości i wydziału kryminalnego z Chełmna doprowadziła do zatrzymania 44-latka, który z wykorzystaniem paczkomatów, wysyłał do odbiorców paczki z narkotykami. Przy zatrzymanym funkcjonariusze zabezpieczyli znaczną ilość narkotyków i gotówkę. Mężczyzna trafił na 3 miesiące do aresztu.