Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1817 / 110 / 0
Exactly, brązowe MDMA to jest to :D
  • 155 / 4 / 0
Jak zmienia sie profil dzialania po podaniu iv/pr w jakich dawkach sie aplikuje i ile czasu dziala? Ktos probowal?nie zebym ja chcial probowac bo te drogi administracji niewchodza w gre dla mnie ale ciekawy jestem bardzo bo zakladam ze ta droga napewno MDMA jest aktywne jak wszystkie zwiazki zreszta ale nic jeszcze nieslyszalem na ten temat
  • 1817 / 110 / 0
Też jeszcze nie słyszałem żeby ktoś jebał MDMA i.v i niech tak zostanie, tak będzie lepiej, od tego są inne związki. :D
  • 539 / 35 / 0
Wchodzi szybciej, działa mocniej i krócej. To chyba logiczne, a poza tym dużo jest opisów ludzi, którzy walili MDMA i.v.
  • 109 / 2 / 0
Siema! słuchajcie potrzebuje sie poradzić doświadczonych użytkowników. przechodząc do sedna w sobote moja dziewczyna zjadła 0,1g kryształu to był jej 5raz. miała dreszcze i nieprzyjemne fale gorąca i zimna. zazwyczaj MDMA działa na nia dziwnie. wszyscy sie bawią, rozmawiają a ona leży prawie nieprzytomna i brak z nią kontaktu. gdzieś w połowie naszej fazy przechodzi jej ten zły okres jest "normalnie". wiecie czyemu może sie tak dziać ?
Uwaga! Użytkownik Sashimi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 466 / 10 / 0
bo tak na nia dziala, nikt nie jesr wrózka. nie dawaj jej wiecej

NIE CYTUJ POSTA, KTÓRY ZNAJDUJE SIĘ BEZPOŚREDNIO NAD TWOIM.
Może warn do Ciebie przemówi. | Marlboro
  • 109 / 2 / 0
@Up
Wiadome, ze nie dam. Tylko byłem Ciekawy czy ktoś też tak miał, czy ma na to wpływ jakiś czynnik środowiskowy etc. byłem też ciekawy jakiś możliwych teorii bardziej doświadczonych osób ;-)

zbędny cytat /d5
Uwaga! Użytkownik Sashimi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 486 / 27 / 0
A jakie dawki jej dawałeś? Może za dużo i na peaku ją to przerasta?
ciris@tutanota.com
  • 109 / 2 / 0
@Up
ostatnio 0,1g a wcześniej 0,08g. na początku "nawiedzają" ją fale zimna i gorąca, nie możne mównic etc potem sie uspokaja i jest "dobrze" :)

zbędny cytat /d5
  • 13 / 1 / 0
sashimi - może dawka była jeszcze zbyt wysoka, zacznijcie od 50-60mg i dorzutka na wejściu. Inną opcją może być jeszcze to, że jej organizm jest jeszcze nieprzyzwyczajony do tej substaancji, wszak był to jej 5 raz. od siebie powiem, że na początku miałem tak samo, pierwsze 5-6 razy miałem nieprzyjemne wejścia, następne miałem naprawdę lekkie.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.