Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1817 / 110 / 0
Exactly, brązowe MDMA to jest to :D
  • 155 / 4 / 0
Jak zmienia sie profil dzialania po podaniu iv/pr w jakich dawkach sie aplikuje i ile czasu dziala? Ktos probowal?nie zebym ja chcial probowac bo te drogi administracji niewchodza w gre dla mnie ale ciekawy jestem bardzo bo zakladam ze ta droga napewno MDMA jest aktywne jak wszystkie zwiazki zreszta ale nic jeszcze nieslyszalem na ten temat
  • 1817 / 110 / 0
Też jeszcze nie słyszałem żeby ktoś jebał MDMA i.v i niech tak zostanie, tak będzie lepiej, od tego są inne związki. :D
  • 539 / 35 / 0
Wchodzi szybciej, działa mocniej i krócej. To chyba logiczne, a poza tym dużo jest opisów ludzi, którzy walili MDMA i.v.
  • 109 / 2 / 0
Siema! słuchajcie potrzebuje sie poradzić doświadczonych użytkowników. przechodząc do sedna w sobote moja dziewczyna zjadła 0,1g kryształu to był jej 5raz. miała dreszcze i nieprzyjemne fale gorąca i zimna. zazwyczaj MDMA działa na nia dziwnie. wszyscy sie bawią, rozmawiają a ona leży prawie nieprzytomna i brak z nią kontaktu. gdzieś w połowie naszej fazy przechodzi jej ten zły okres jest "normalnie". wiecie czyemu może sie tak dziać ?
Uwaga! Użytkownik Sashimi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 466 / 10 / 0
bo tak na nia dziala, nikt nie jesr wrózka. nie dawaj jej wiecej

NIE CYTUJ POSTA, KTÓRY ZNAJDUJE SIĘ BEZPOŚREDNIO NAD TWOIM.
Może warn do Ciebie przemówi. | Marlboro
  • 109 / 2 / 0
@Up
Wiadome, ze nie dam. Tylko byłem Ciekawy czy ktoś też tak miał, czy ma na to wpływ jakiś czynnik środowiskowy etc. byłem też ciekawy jakiś możliwych teorii bardziej doświadczonych osób ;-)

zbędny cytat /d5
Uwaga! Użytkownik Sashimi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 486 / 27 / 0
A jakie dawki jej dawałeś? Może za dużo i na peaku ją to przerasta?
ciris@tutanota.com
  • 109 / 2 / 0
@Up
ostatnio 0,1g a wcześniej 0,08g. na początku "nawiedzają" ją fale zimna i gorąca, nie możne mównic etc potem sie uspokaja i jest "dobrze" :)

zbędny cytat /d5
  • 13 / 1 / 0
sashimi - może dawka była jeszcze zbyt wysoka, zacznijcie od 50-60mg i dorzutka na wejściu. Inną opcją może być jeszcze to, że jej organizm jest jeszcze nieprzyzwyczajony do tej substaancji, wszak był to jej 5 raz. od siebie powiem, że na początku miałem tak samo, pierwsze 5-6 razy miałem nieprzyjemne wejścia, następne miałem naprawdę lekkie.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.

Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej

Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.