Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: KorkiTaczer »
a po fetcie czasmi czuje jak iloraz inteligencji idzie o tak ok20 do gory. niemowiac jush o popedzie
jaabadabadu :-D
Uwaga! Użytkownik KorkiTaczer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 189 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: jst »
Polecać białko... Fuck jak żyję to jeszcze nigdy nie słyszałam żeby ktoś POLECAŁ białko 8-(
Uwaga! Użytkownik jst nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 802 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
jak ktos poleca fete tzn ze jeszcze dobrze niezna bialej damy(ale zapewne niedlugo pozna :-/ )...wtedy sie ocknie(jak kazdy wkoncu) i zmieni stanowisko wtej sprawie...zdecydowanie
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 189 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: jst »
Tylko że widzisz - ja wiem jak to ryje beret, wiem jakie są później jazdy. I co z tego jak wiem, że za każdym razem mówię że już tego gówna nie ruszę to po tygodniu, dwóch i tak się przepraszam z białkiem i dupa.
Ale jeszcze w życiu nikomu tego nie polecałam :nuts:
Uwaga! Użytkownik jst nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 802 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
jst pisze:
Tylko że widzisz - ja wiem jak to ryje beret, wiem jakie są później jazdy. I co z tego jak wiem, że za każdym razem mówię że już tego gówna nie ruszę to po tygodniu, dwóch i tak się przepraszam z białkiem i dupa.
...czyli jak wkazdym nalogu czlowiek wie ze sobie szkodzi...i dalej wto wchodzi...-jakis ku**wa dramat
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 210 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Obłąkany »
[quote="KorkiTaczer"]
a po fetcie czasmi czuje jak iloraz inteligencji idzie o tak ok20 do gory. niemowiac jush o popedzie
jaabadabadu ]

Ten wzrost inteligencji o 20 wyraźnie widać w twoich postach. Zakładam że te panienki co je na fecie dmuchasz, wyrywasz właśnie na inteligencję. ;-)
Pierdol dragi - zostań ninja.
  • 884 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: Night Garden »
Obłąkany pisze:
Ten wzrost inteligencji o 20 wyraźnie widać w twoich postach. Zakładam że te panienki co je na fecie dmuchasz, wyrywasz właśnie na inteligencję. ;-)
Ostatnio łokieć go bolał, bo dymał się z wannie z panienką, którą wyrwał z gazety ;)
Uwaga! Użytkownik Night Garden nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 645 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
231# hehe znam ja takich 8-(
taka zepsuta głowa na maxxa :nuts:
Ostatnio zmieniony 01 października 2006 przez dobson, łącznie zmieniany 1 raz.
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: KorkiTaczer »
nic nie zepsute :rolleyes: niemam zadnych halcynacj ani czegos podobnego
btw tematy mi sie pomylily ale dobra, tu te wiadomosci tez pasuja
Uwaga! Użytkownik KorkiTaczer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 26 / / 0
Nieprzeczytany post autor: lun4t1c »
KorkiTaczer pisze:
nic nie zepsute :rolleyes: niemam zadnych halcynacj ani czegos podobnego
btw tematy mi sie pomylily ale dobra, tu te wiadomosci tez pasuja
Jesteś pierwszego zdania pewien?
"Just a little pinprick.
There'll be no more --Aaaaaahhhhh!
But you may feel a little sick."
Pink Floyd - 2001 Echoes - Comfortably Numb
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN

Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.

Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana

Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.

Więzienie za 0,11% przekroczenia?

Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.