Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
Zablokowany
  • 1680 / 266 / 0
No i mówiłem/pisałem że to ściema z tą śmiercią German doll a wy ją opłakiwaliście, lamusy.
Największy przegryw na forum
  • 1874 / 96 / 127
A co tam u twojej warzywnej kumpeli drag? Wstala?
wolna molekula
#mops
  • 1680 / 266 / 0
A nie wiem.żyje. Jestem odcięty od informacji nt jej stanu.
  • 18 / / 0
Skąd wiesz, że żyję?
  • 1680 / 266 / 0
Bo wiem :)
  • 245 / 19 / 0
A czy nie uważacie, że te wszystkie osoby umarły na własne życzenie? Ile tu się czyta o np. nowych substancjach o których praktycznie nic nie wiadomo, nie wiadomo co to, jak działa a tym bardziej o dawkach. Dodatkowo osoby to testujące lecą na kilku/nastu substancjach w tym samym czasie, zarzucają bez opamiętania wszystko po kolei. Wystarczy poczytać opisy obojętnie jakiej substancji i w większości jest: "Zarzuciłem 500mg na raz, coś tam posmyrało ale moja wypowiedź może nie być obiektywna bo przed tym zarzucałem XXXmg substancji Y i XXXmg substancji V, XXXmg F i do tego jadłem leki i przez tydzień waliłem fete oporowo i waliłem po kablach" - no przecież to aż się prosi o jedno wyjście.
A KTO, KURWA!?
  • 4807 / 267 / 0
Tak naprawdę każdy ćpun umiera na własne życzenie. To oczywiste. Prędzej czy później brana bezmyślnie chemia wykończy każdego kogo nie ubiegnie np. nowotwór.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 245 / 19 / 0
Nie, nie każdy. Bo ten, któremu zostały choć resztki mózgu i ma jakieś jeszcze przebłyski myślowe ten nie wpierdala w siebie wszystkiego co może poklepać bez opamiętania i nie robi z siebie "cool" bo zjadł czegoś nie wiadomo ile i nic mu się nie stało i tak jeden ćpun drugiemu udowadnia nie wiem, swoją wyższość czy zajebistość przez to, żę on tyle i tyle może zjeść (faktycznie, też mi powód do dumy...). Naprawdę, czasami tu sporo czytam i jak multum osób nawet nie potrafi odróżnić jakichś rc mieszanek od fety i jeden z drugim się przekrzykują "u mnie o takim zapachu to zawsze zajebista feta latała" na co drugi "chuja prawda, to nie feta bo u mnie to... bla bla bla" wiele osób tak naprawdę sama nie wie co wpierdala w siebie ale robi to w myśl zasady "nie ważne co, ważne żeby tanio (a najlepiej za darmo) i żeby klepało" albo "to mi już schodzi, chuj, zapierdole sobie jeszcze tego, ooo to w sumie jest mocne, no ale chuj, też poleci MOŻE nic mi się nie stanie"... Szczerze to mi w ogóle nie jest żal tych osób, jedynie szkoda rodziny (chociaż tak naprawdę nikogo nie jest mi żal ale mówię akurat o konkretnie tej sytuacji), że musieli takim ćpunem się zajmować przez całe życie, że rodzice tyle razy upominali, błagali i na koniec jeszcze musieli bezradnie patrzeć na to, że ich dziecko umarło od gówna przed którym rodzice ich ostrzegali. Nie robię z siebie nie wiadomo jakiego znawcy bo nim nie jestem, też lubię polecieć ale no ludzie, trzeba mieć coś w głowie. Jak nie potrafisz ćpać/używać to tak się to skończy.
A KTO, KURWA!?
  • 4807 / 267 / 0
Popek, ten który ma przebłyski rozsądku po prostu w ogóle nie ćpa i nie ma z tym problemu.

My na forum mamy nieco gorzej bo większość o ile nie wszyscy już się wjebaliśmy.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 245 / 19 / 0
Z fetą mam styczność od 10lat na pewno i jakoś potrafię się opamiętać, zresztą praktycznie wszystkich, których osobiście znam mają tak samo jak ja, no może są ze 3 wyjątki. Więc tłumaczenie, że ktoś od dawna coś wali to nie jest żadne tłumaczenie, to tylko usprawiedliwianie się przed samym sobą, że jest się głupim i zrzucanie winy na cokolwiek innego, byle nie na siebie.
Z resztą, po co drążyć temat, tak czy inaczej chciałem tylko wyrazić swoje zdanie i to zrobiłem, a nikomu życia czy myślenia nie zmienię.
A KTO, KURWA!?
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.