Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 393 / 10 / 0
Pewien vendor ma w ofercie tą substancję w stosunku 1:1 z Hexenem %-D Pewnym trafem trafiła w moje łapy. No i pewnie, zajebałbym. Ale chyba bez bezno nie podchodze, bo po nieprzespanej nocy (po 50?mg może wincyj) to ja podziękuje.
Uwaga! Użytkownik BetterThan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Mam taki szarawy proch mocno osiadający na samarze.Nie wiem czy ten specyfik jest taki mocny, czy na mnie tak dziwnie działa.Czytałem wcześniej o tym sprzecie wiec podchodziłem bardzo ostrożnie.Snifnalem ze trzy, cztery okruszki tak male i ledwo widoczne, ze az mi sie smiac chciało czy uda sie wciagnac taka dawke.Po 30 minutach weszlo i była masakra.Gwałtowne stany silnego pobudzenia az mnie wykręcało ze stanami silnego osłabienia na zmianę.Żyły na wierzchu, skora jakas taka dziwna, spocony jak swinia mimo otwartych okien i bycia w gaciach, modliłem sie z telefonem w ręku żeby juz zaczęło schodzić, ale na marne, bo zaczęło dopiero po ponad 3 godzinach.Nie wiem jak bym przeżył gdybym wziął "normalna" dawkę typu 10-20mg.
  • 5256 / 939 / 0
I tak miales szczescie. 3h to malo....ta substancja to kosior . 15 mg to 6 h dziwnej mocnej stymulacji. Mocne tetno, zyly na wierzchu , do niczego nie podobne
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 1674 / 106 / 0
Pewnie, bez benzo nie podchodzcie, a z benzo tym bardziej.
jakis czas temu mialem szarawy puder i jak pisale4m wczesniej git malina.
pakowalem po 20-30mg donosowo co pare godzin.
Akcji o ktorych piszecie nie bylo.

Zaczynam sie zastanawiac nad pewnymi zaleznosciami.
Preparaty GABA przenikają do nas z rynku amerykańskiego. Istnieje też znaczna liczba leków, będących jego mimetykami – naśladowcami. Chodzi tu głównie o barbiturany i pochodne benzodiazepiny. Nie radzę jednak nikomu próbować tych specyfików!… Te też generują liczne, niepożądane skutki działania: senność, zmiany osobowości, otępienie i uzależnienie. „Wilczy” apetyt wiąże się z hamowaniem CRH, co wcześniej już wyjaśniłem. Z punktu widzenia praktyki wysiłkowej – najgorszy jest jednak brak napędu i osłabienie siły mięśniowej. Ten ostatni efekt to konsekwencja hamującego działania GABA w motoneuronach – neuronach ruchowych.

Tak sobie od paru dni czytam i wychodzi mi ze benzodiazepiny sztucznie antagionizuja to w czym sami namieszaliscie.
Walicie benzo - walicie stimy - mieszacie w czym sie da.
Odstawiacie benzo walicie stimy jest dramat tragedia bol i rozpacz bo nagle cala noradrenalina zaczyna szalec. Wyposzczone hormony / receptory lataja jak Adas malysz w czasach swietnosci. Do tego blokujecie wiele waznych funjkcji zyciowych - nadmierne zbicie kortyzolu i reszty hormonow ktore nam sa potrzebne.
Wstajecie na mega zjebie lub pozornie wyspani.

Oczywiscie mija dzien/dwa i sytuacja sie powtarza.
Tylko jak zycie pokazuje trzeba wrzucic wiecej benzo/mniejh stima itd.
I znowu zycie zatacza kolo i najchetniej schowalibyscie sie pod lozko.

sztuka jest tak cpac zeby mialo to sens, ale o czym ja mowie. temat o hexenie to najlepszy przyklad dawki po 200mg i zdziwienie, ze nie wiecie co sie dzieje %-)

napisalem w wielkim uproszczeniu.
jak namieszalem sory, za pare dni dosiade i postaram sie wyczytac wiecej.
Pewne jest jedno benzodiazepiny to wyjscie przy jedno/dwukrotnym problemie.
Stosowanie non stop takich mixow rozwali kazdy organizm.
nie da sie cpac NDRi jednoczesnie blokujac podstawowe funkcje noradrenaliny.

Oczywiscie wasze zdrowie i wasze zabawki.

-----
Co najciekawsze jak opisywalem szary puder/grudy poszlo mi tego w sumie 0,3 gr i 0,3hexenu. Calosc zamknela sie w 3 dniach. Nie miowalem z niczym. na kon iec 3 dnia gotowy bylem na mega zwale, tymczasem nic takiego nie przyszlo.
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 24 / 2 / 0
Waporyzafja tej substancji to jakiś dramat, co sądzicie o mixie maczanki mdphp +apihp?
  • 448 / 14 / 0
Niebardzo. To już waporyzacja 4f-php jest łatwiejsza, przy tym po prostu idzie się zbełtać. Pihp jest specyficzny w smaku, takowa mieszanka imo odpada. Jeśli szukasz czegoś w stylu alfy, połącz może pihp z pv4.
  • 24 / 2 / 0
Odpuściłem sobie ostatecznie, jak dorwę aceton i przyjrze się wlaściwośćiom chemicznym obu substancji, to zrobnie pv4 i apihp, nad czym rozważałem już dłuzszy czas. Ma ktośjakieś info co do ewerntulanego takiego mixu? Tzn jaki stosunek pv4 do pihp. Wstępniw mysle nad 1:2
  • 1893 / 182 / 0
Może być.
  • 393 / 10 / 0
Zajebałem małą hexa+mdphp i momentalnie mokre ręce :D
Uwaga! Użytkownik BetterThan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Miałem okazję ostatnio stestować MDPHP w ilości około 0,5 g koloru szarawo-brązowego, zapach podobny do mąki, tudzież czegoś co kiedyś już na pewno czułem - w każdym razie nie chemiczny, smak - miałki, lekko gorzkawy, konsystencja puchu - troszkę podobne do dobrej ściery. Sort bardzo aktywny, mało uboków polecam, troszkę inny od brązowego czy lepszy powiedzieć nie jestem w stanie :)

W skrócie - zdecydowanie polecam jest to jeden z najlepszych RC-ków obecnie na rynku, bardzo wydajny, mocny, ale jednocześnie bardzo lajtowy jeśli chodzi o skutki uboczne sercowe - występują, ale są dość małe jak na jakość i czas działania, zero porównania np z heniem, który jest przy tym szmatą, bo nie robi nawet 50% tej roboty, a boli 3x bardziej i 3x dłużej a działa z 2x krócej (może intensywniej).

W małych dawkach - nienachalny, skutecznie stymuluje i poprawia nastrój, w średnich jest bardzo ok, nie ma euforii, jest dopaminowa przyjemność, natomiast w większych... jeśli miałbym to opisać jak najdokładniej to użyłbym słów "O KURWA KURWA KURWA ... EEJ JEST GIT" bardzo mocno stymuluje, sprawia, że można zapomnieć o otaczającym świecie i zamknąć się w swoim i daje bardzo mocną fazę, która jednak nawet jeśli przerośnie nasze oczekiwania - za chwilę sama się ogarnia, w bardzo dużych zaś pozwala porozmawiać z belzebubem i nie jest to tak do końca metafora :-D

Warunkiem takiego działania jakie opisałem jest jednak rozważne dawkowanie, nie podaję dokładnych wartości bo każdy ma inny organizm natomiast zaczynając bez tolerki radzę uważać bo ktoś kto nie wie ile tego się je po przypierdoleniu małej sznyty która "nie ma prawa wyjebać", już chodzi na boki i gada jak najęty - dawkowanie bez problemu można znaleźć w tym wątku w większości się sprawdza - mój sort był aktywny więc myślę, że wiem co mówię.

Cyferki nie oddają działania ale jeśli miałbym to opisać to zrobiłbym to tak:

Stymulacja - 8/10 (praktycznie brak pustego stima jak przy heniu, przy długim czasie działania)
Euforia - 2/10 (ale tak naprawdę 5/10, bo nikt jej tu nie powinien szukać)
Skutki uboczne - 8/10 (jak na taką moc dałbym dychę, ale jak ktoś jest idiotą to dostanie mocno po mordzie - ważne aby to nie był nokaut)
Czas działania - 9/10 (żadnej kreski co 15 minut, mocne pierdolnięcie raz na jakiś czas i nie musisz sobie zawracać głowy przez najbliższe 2 godziny, oczywiście jeśli chcesz, bo działa 3-5 na lajcie, mocna jest pierwsza godzina potem powolutku przechodzi w swoje 60% maksymalnej mocy ;-))

Ogólna ocena 8,5 / 10

Nie polecam mixu z heniem jakby co, niewiele zmienia, a boli dość mocno. Prawdopodobnie ma sens mix z euforami bo fazy się uzupełnią, ale nie próbowałem więc się nie wypowiem.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Dolnośląscy policjanci i największe uderzenie w przestępczość narkotykową w historii UE

Ponad 9,3 tony zabezpieczonych narkotyków, 1000 ton prekursorów chemicznych, dziesiątki zlikwidowanych laboratoriów i ponad 85 zatrzymanych osób w wielu krajach Europy – to bilans największej w historii Unii Europejskiej operacji wymierzonej w produkcję i dystrybucję narkotyków syntetycznych. Sprawę zapoczątkowali i od 2022 roku prowadzili funkcjonariusze Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową KWP we Wrocławiu wraz z prokuratorem Dolnośląskiego Wydziału Zamiejscowego Prokuratury Krajowej we Wrocławiu.

Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia

W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".

Młodzi dorośli piją więcej alkoholu, gdy łączą go z marihuaną

Nowe badania wskazują, że wśród młodych osób dorosłych sięgających zarówno po alkohol, jak i marihuanę, dni, w których używają obu substancji, wiążą się z wypiciem większej ilości drinków. To właśnie ta zwiększona ilość alkoholu jest kluczowym mechanizmem prowadzącym do bardziej negatywnych konsekwencji.