Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
ODPOWIEDZ
  • 1784 / 30 / 0
Nie wiem o co Wam chodzi z działaniem przeczyszczającym. Zupełnie. Żadnych takich przejawów nie odczuwam.

Wykańcza bardziej niż EPH? %-D Oj, nie. Całkowicie się nie zgadzam. Całkowicie.
Uwaga! Użytkownik [Faust] jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1987 / 108 / 0
Dobra, może mi się wydaje i to zbieg okoliczności. Dam znać na dniach.

Nawiążę jeszcze do tematu działania rekreacyjnego. Pamiętajcie, że IPH jest inhibitorem wychwytu zwrotnego głównie dopaminy, a nie jest releaserem czy agonistą. A to oznacza, że sam z siebie nie generuje sygnałów, a jedynie wzmacnia transmisję dopaminergiczną, wydłuża czas aktywacji. Inaczej - zadziała wtedy gdy jest impuls, ale sam tego impulsu nie wywoła. Cecha ta występowała również np. przy MDPV albo 5-API (które okazało się być MAOi) - niby nic i bardzo trzeźwo, a jak pojawiło się coś co wywołuje naturalnie euforię to uhuhuhu :)
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 167 / 15 / 0
Meh, w towarzystwie to zamiast się zachowywać normalnie to iph sprawiało, że w sumie mniej się odzywałem bo mi się nawet nie chciało.
Ale, znalazłem jedno zastosowanie, +15% do skilla grania w CS :v tylko wysrajcie się przed bo będzie musieli grę przerwać.
  • 495 / 22 / 0
Na start poszlo wapo 30 mg, smak podobny do EPH taki cytrusowo-miodowy, z tym ze EPH szlo bardziej w strone srodkow do czyszczenia drewna, a iph jednak idzie bardziej w strone goracej herbaty z miodem i cytryna. Sprobuje jeszcze potem ze zwyklej zarowy, bo z wujo waporyzera grzanego zarowa zapalara dym mi wyszedl w pizdziec gryzacy, strasznie siadlo mi na gardlo i od godziny pokasluje, poprobuje jeszcze wiadomo z 2-3 razy ale raczej zrezygnuje z tej formy, szczegolnie ze potem poszedl sniff 50 mg i jest przyjemniej.

Efekty wapo:
- pierwsze 5 min: o kurwa, ja jebie, jest fajnie +nieogar
- nastepne 10 min: fajna dopaminowa euforia
-potem troche serducho mi zaczynalo napieprzac, ale akurat wszedl Klonazolam i sie uspokoilo
- mega cisnienie na dorzute z jednej strony, z drugiej przeryte gardlo wiec poszedl sniff

Sniff:
- dosc mocno wyczuwalna dopaminowa euforia
- zwiekszona motywacja, ale nie taka fetowa gdzie nawet sprzatanie jest spoko, tylko rzeczywiscie mam ochote porobic cos fajnego (a jednak siedze na forum ;P), ale z tym to prawdziwy test bedzie w poniedzialek przy pracy :).
  • 330 / 19 / 0
scr pisze:
@novaQ tylko na benzo uważaj, bo te substancje bardzo silnie uzależniają fizycznie.
Zdaje sobie z tego sprawe, po zejsciu z IPH mialem wiekszy zwal spowodowany benzo niz IPH %-D no i gratuluje przeczytania mojego wywodu, strasznie nieogarniety i niespojny wyszedl ;p

Niedawno poszlo 1g IPH juz bez benzo, dawkowane podobnie - po prostu male krysztalki co ok. godzine (liczac ile mi z worka ubylo to srednio ok 10-20mg) jako uprzyjemniacz imprezy alkoholowej jak dla mnie jest swietnym uprzyjemniaczem, gdzies pomiedzy "wyjebaniem" a "alko na mnie nie dziala" ktore mam po amph. Z dostepnych dzis srodkow chyba jest u mnie na 1 miejscu (4FMA nie uzywalem a slyszalem od znajomka ze moze mi sie spodobac jeszcze bardziej w takich okolicznosciach) mimo "sporej"ceny - 1g uywany jako uprzyjemniacz spotkan towarzyskich (zakrapianych) wystarcza mi na niejedno takie spotkanie a nie mam zbyt duzego parcia na codzienne ladowanie.

Minusem albo i plusem - dla mnie w polaczeniu alko + IPH + clonazolam (gdy nie przegne z clonazolamem) jest szczerosc az do bolu, pies by do mnie podszedl i spytal co brales - pewnie bym powiedzial i chcial poczestowac %-D takze ostroznie, bo takiej otwartosci nie wywolal u mnie polaczenie alko + benzo, IPH wydaje sie byc takim boosterem takich odruchow (a raczej katalizatorem).
Skutecznie udaje ze problem uzaleznienia mnie nie dotyczy od ~2006
  • 495 / 22 / 0
Zeby nie byc gorszym niz naczelny stimiarz 885 poszlo dzisiaj IV iph+klono i musze przyznac ze jest fajnie. Euforycznie na poziomie wapo, tylko nie ma tego poczatkowego 'ozesz kurwa, ja pierdole', co zreszta nie kazdy lubi.
Ja wapo niestety odpuszczam, mimo ze bylem na nie strasznie napalony, ale smak zaczal mi strasznie przeszkadzac i mimo srogiej pizdy bardziej sie przejmuje tym, jakie to bylo niedobre.
Generalnie widze w tym stimie w chuj duzy potencjal dla osoby, jak ja. Bo jednoczesnie chce skonczyc ze sportowym nakurwianiem stimow, a z drugiej strony ciezko mi pozostac calkowicie trzezwym. IPH wiec idealnie nadaje sie jako roboczy stymulant do pracy/nauki, EPH poczatkowo sie sprawdzalo, ale potem tak czy siak walilem sciezki zycia przez co noadrenalina mnie wykanczala, a przy iph mi to nie grozi.
Przydalaby sie tylko nizsza cena :)
  • 1987 / 108 / 0
Czosnozord pisze:
IPH wiec idealnie nadaje sie jako roboczy stymulant do pracy/nauki, eph poczatkowo sie sprawdzalo, ale potem tak czy siak walilem sciezki zycia przez co noadrenalina mnie wykanczala, a przy iph mi to nie grozi.
Noradrenalina Ci nie grozi, ale nakurwianie ścieżek życia jak najbardziej - o ile jeszcze tego nie robisz z IPH to uwierz mi - bardzo szybko zaczniesz. Rzekłem dorzucając 25mg pod język. ;)
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 495 / 22 / 0
Nie robie, bo juz nie mam ;). I chyba z nastepnymi testami wstrzymam az ten drugi uzupelni zapasy, bo roznica cenowa kolosalna
  • 498 / 26 / 0
ja mam nadzieje ze mi klono wystarczy do przybycia IPH %-D
nie wiem ile tego chleje
ale ja raczej sniffek tak prawilnie koszulke soibe zrobie z nadrukiem NIE SPRZEDAWAC SPRZĘTU %-D

ile hukles? i klona ile?
wiesz ze klona trzeba powoli podawać bo mozna zjechac? ;d

czosnku obus nie obudzil sie z bustą butelką po zolamie w nocniku bo domyslasz sie jakie są atrakcje %-D; -)
https://www.youtube.com/watch?v=qwAT2Lyhzro Albert Kraner - We live in the Underground
  • 1987 / 108 / 0
IPH + alko + 5-HTP na imprezie.
Na zewnątrz: totalnie wykręcony i naspidowany, niekontaktujący, całkowicie wkręcony w muzę (psytrance) i najbardziej energetycznie nakurwiający do beatu pod głośnikiem. Poza muzyką kompletnie zagubiony i aspołeczny.
Inside: Rozwala mnie energia, muzyka, skaczę, odczuwam wszystkie dźwięki i je odzwierciedlam w tańcu. Jest pięknie, ale sztucznie i bezdusznie. Wolę odosobnienie gdzie mogę swobodnie skakać i odlatywać i nikogo nie ma obok. Jak ktoś się pojawia to pojawiają się jakieś myśli i przestaję skupiać sie na muzyce. Od razu wychodzi fobia społeczna i bardzo doskwiera niedobór serotoniny. Pierwszy raz w życiu się tak czuję i nie mam żadnych oporów jeśli chodzi o muzykę. Natomiast jeśli chodzi o ludzi to jak już z kimś rozmawiam to ta osoba źle mnie odbiera i czuję się jeszcze bardziej zagubiony. Ale wystarczy powrócić na maina, zamknąć oczy i polecieć.
Co ciekawe - jak po IPH źrenice mam praktycznie w normie tak w klubie były totalnie rozjebane.
Nie zdziwię się, jeśli ludzie odebrali mnie jako wyćpanego odklejeńca - ale w sumie to mam to w dupie, bo nie poszedłem tam by gadać z ludźmi tylko by polecieć do muzy.
A pozory mylą - tak więc ciesz się chwilą.
ODPOWIEDZ
Newsy
Młodzi dorośli piją więcej alkoholu, gdy łączą go z marihuaną

Nowe badania wskazują, że wśród młodych osób dorosłych sięgających zarówno po alkohol, jak i marihuanę, dni, w których używają obu substancji, wiążą się z wypiciem większej ilości drinków. To właśnie ta zwiększona ilość alkoholu jest kluczowym mechanizmem prowadzącym do bardziej negatywnych konsekwencji.

TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie

Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.

Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki

26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.