sie zobaczy jak bedzie z ta tolerka. mialem sobie zrobic czysty czerwiec zeby w lipcu poszalec ale nie moglem sie powstrzymac zwlaszcza ze mam przed soba duzo wolnego czasu. ;)
thcmenel troche mnie rozjebales, ze az 4-5 miesiecy, mi sie wydaje i tak wnosikuje z tego co czytalem, ze tolerka rosnie bardzo szybko ale tez szybko spada... no nic bede musial sam przeprowadzic eksperymenty w moim laboratorium.
Jak nie spierdoli mi się odpowiednio humor dziś wieczorem to planuję już nie wracać do codziennego relaksu a zostać w rytmie - jest okazja - jest palenie. Ostatnio nawet oglądanie seriali na trzeźwo mi nie szło tylko zawsze na spałce. Łeb mnie tylko boli od kiedy odstawiłem ale też zacząłem więcej fajek jarać, więc pewnie bez związku.
Pozdrawiam i życzę rozsądku :) oraz miłych fazek.
Czy UR'ka dobrze rozpuszcza się w etanolu 40%? Zamierzam rozpuścić jakieś 30 mg w 100'tce wódki. Co sądzicie? Jeśli da radę to wsiadam na łyżwę i poginam po ćwierć.
Peace!
Na Twoim miejscu bym się przeszedł po melasę do sklepu tytoniowego, a jeszcze lepiej damiane. I to w spirycie rozpuścił.
A jak chcesz to skonsumować?
-
Testował ktoś podanie doustne / w jakich dawkach?
-
-
UR-144.
Bardzo mocne wejscie chwile po wypuszczeniu pierwszego bucha ogarnęło mnie spore zamieszanie, ale przyjemne, lekko psychodeliczne. Dopalilem jeszcze pare buchów, i w dość ostrym transie zabrałem się za zrobienie obiadu. Przyjemnie mi się działało, nie nudziło mnie to co robię. Rewelacyjnie wchodzi muza. Potem faza stopniowo słabła. Po 2 h czuć jeszcze przyjemny body chill. Nie zamula, nie spałem 2 dni a czuje się zajebiście. Za godzinkę zajaram sobie znowu :D Choć dopalanie nie dziala tak mocno jak pierwszy hit.
Pozdrowienia z krainy chemikaliów
-
-
-
Dopalone po godzinie i znów jest grubo xD
- powoduje złe sranie
- obydwie noce budziłem się co 2 godziny, w bardzo podobnej manierze do tej opisywanej przez GieBListów
- tolerka chyba rośnie szybko, ale na dobrą sprawę to nie jestem pewien, od samego startu paliłem jak smok. Wyrobiona wcześniej tolerancja na trafkę była bardzo odczuwalna - drugi zawodnik odpadał po 1/10 tego, co paliłem ja.
czyli pierdółki :P polecam UR-144
mj testowalem po ok. 3 dniach palenia ur to bylo czuc tolerke ale jakos tragicznie nie bylo.
:)
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.