[/quote]
no własnie nie , ale ja nigdy w klubie emki nie bralem , zawsze w domu na takiej posiadowce ze znajomymi , muzyka w tle a my glownie lezymy i gadamy o wszystkim , owszem troche tez tanczylem ale bardziej dlatego ze mnie do tanca wyganiali , samemu chcialo mi sie tylk olezec i rozplywac w tej przyjemnosci , a co do klubixu no to wiem ze tam glownie ludzie lykaja pixy a nie krysztal a w pixach czesto oprocz emki jest tam tez amfa albo cos innego , czasem tej emki jest najmniej , w sensie jak ogladalem na jutubach te filmiki tych imprezowiczow na imprezach techno z tymi galami wielkimi i wykrzywiajacym sie ryjem i ze niby po extazy , no ja osobiscie uwazam ze to co brali nic za bardzo z emka nie mialo wspolnego , mam zupelnei inne doswiadczenia , ale tak w pewnym sensie jest to euforia ale taka troche inna :) no ale to tylko moje zdanie :)
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Mordarg pisze:4MMC to coś legalnego ?? Jakiś następca sławnej zdelegaizowanej "trójki" ??
07 kwietnia 2019Miki12 pisze: Sczerbatek, nigdy nie miałeś wystrzału zaraz po klatkarzu w klubie? Wiesz takim że nic na oczy nie widzisz, nagle wstajesz, wtem zaczynasz cieszyć jape i idziesz tańczyć z bananem na ryju. Jak ktoś pyta co sie dzieje to ty odpowiadasz "DDDDDDDDD ddupczuć, tanczyć piwooooooo kochom cie!" XDDD To jest ta euforia
no własnie nie , ale ja nigdy w klubie emki nie bralem , zawsze w domu na takiej posiadowce ze znajomymi , muzyka w tle a my glownie lezymy i gadamy o wszystkim , owszem troche tez tanczylem ale bardziej dlatego ze mnie do tanca wyganiali , samemu chcialo mi sie tylk olezec i rozplywac w tej przyjemnosci , a co do klubixu no to wiem ze tam glownie ludzie lykaja pixy a nie krysztal a w pixach czesto oprocz emki jest tam tez amfa albo cos innego , czasem tej emki jest najmniej , w sensie jak ogladalem na jutubach te filmiki tych imprezowiczow na imprezach techno z tymi galami wielkimi i wykrzywiajacym sie ryjem i ze niby po extazy , no ja osobiscie uwazam ze to co brali nic za bardzo z emka nie mialo wspolnego , mam zupelnei inne doswiadczenia , ale tak w pewnym sensie jest to euforia ale taka troche inna :) no ale to tylko moje zdanie :)
[/quote]
Pierdolenie, pierdolenie. Jak długo ćpam to albo piguły były na czymś konkretnym innym albo na emce, nigdy nie były mieszane. Nigdy. Chyba, że te z RC shopów. Proszę nie powielać mitów. Jestem blisko źródła cały czas, widzę na czym są.
10 sierpnia 2020surveilled pisze: A mogę Cię prosić, byś już sobie poszedł? Coś pisałeś wcześniej o zakładaniu jakiegoś własnego forum – uważam że to doskonały pomysł.
07 kwietnia 2019Mefistofeles1945 pisze: 4mmc to jest mefedron, slynny specyfik, ktorego uzywaja kryminalisci do usmiercania ludzi.Mordarg pisze:4MMC to coś legalnego ?? Jakiś następca sławnej zdelegaizowanej "trójki" ??
Zawsze po wciągnięciu ogarniała mnie radość, banan na ryju i zachwycanie się byle gównem. Dla mnie jak najbardziej na plus te odczucia.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.