Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
dwa jak z wami z biegunka na pregabalinie? bo zauwazylem ze mnie teraz w brzuchu jelitach jezdzi wszystko taki objaw... 600mg bralem bezobjawowo prawie a teraz wszedlem na 900mg ale mniej benzo i nie wiem czy biegunka to efekt odstawienny benzo
a co za tym idzie - "puchnę"
05 lutego 2017czysciciel pisze: a co ty myslisz, ze zdechniesz na zjezdzie z giebla?
widziałam na youtube filmik kolesia, który odstawia po półtorej roku dawki 2x150 mg i jestem przerażona, filmik "7 dzień odstawki" jest przejebany, ale potem są kolejne i tak aż do "100 dzień odstawki", też jest przesrany, a typ schudł chyba ze 100 kg w 100 dni nie wychodząc wcale z wyra. "300 dzień odstawki" koleś dopiero zaczyna się czuć lepiej
I jak to jest z mniejszymi dawkami? Z tego co się dowiadywałam w 2 aptekach to pregabalina jest w dawkach 75 i 150mg. Więc jak tu niby redukować? w necie jednak są też niższe dawki, tylko jakaś inna nazwa niż lyrica. dostępne to to w ogóle?
Stanie na klatce męczy jak samo branie.
Panie narkomanie, przestań brać, bo za karę,
stanie na klatce stanie się twoim koszmarem.
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.