Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1180 / 5 / 0
^ co ty pierdolisz? chodzi ci o to ,zeby wrzucić pregabalinę jak już zwała gblowa odejdzie?
  • 59 / 4 / 0
Ta, zebys zdychal 3 dni i odechcialo ci sie gieblowania na przynajmniej miesiac, a nie zastepowac jedno drugim i leciec dalej. Po paru dniach, tygodniu, nawet dwoch na detoxie jestes dalej zjebany i jednak przydaje sie cos dorzucic zeby nie ochujeć. Jak schodzisz z giebla to w nocy leje sie z ciebie, schodzi caly syf, organizm dosc drastycznie przestawia sie na normalne dzialanie. Wrzucajac pregabaline a tym bardziej lamotrygine hamujesz ten proces. Poza tym pregabalina ma dosc ciekawe dzialanie, bedac uzaleznionym i pod jej wplywem, za moment cos wpierdolisz dla uciechy albo odpierdolisz. Wiec raczej zalecam stosowanie jej wylacznie terapeutycznie, przeciwlekowo i dla powrotu do zycia po zjezdzie z giebla, ale warto sie najpierw pare dni wymeczyc.
  • 1180 / 5 / 0
^ sorry, ale jesteś idiotą i koniec. Powiedz to samo dziale heroinistów, niech nie biorą metadonu tylko się męczą.
  • 59 / 4 / 0
a co ty myslisz, ze zdechniesz na zjezdzie z giebla? w pierwszych dniach zejscia lepsze jest dobrze dawkowane baklo, po dobrym ciagu w nocy i tak nie jebniesz sie spac bez benzo, pregabalina tu nie pomoze, chyba, ze wpierdolisz jej tone co jest bez sensu. Ale widze, ze masz swoje zajebiste teorie
  • 574 / 10 / 0
macie biegunke po pregabalinie? bo schodze z benzo i 3tygodniowego tramalu krople 50mg dziennie tylko (dzialal na biegunke) , teraz wzialem stoperany lopperamid i fizycznie srednio dziala. na tramalu jak sralem to czulem ze wolno wychodzi a po loperamidzie jest taka blokada jak drzwi i jak mnie wezmie cos to jedzie wszystko.... ktos cos wytlumaczyc moze doradzic?

dwa jak z wami z biegunka na pregabalinie? bo zauwazylem ze mnie teraz w brzuchu jelitach jezdzi wszystko taki objaw... 600mg bralem bezobjawowo prawie a teraz wszedlem na 900mg ale mniej benzo i nie wiem czy biegunka to efekt odstawienny benzo
  • 1009 / 42 / 0
U mnie żadnej biegunki
Wszystkie moje posty to zwykła fikcja literacka i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością!
  • 363 / 36 / 6
Biegunki nie mam ... natomiast chamskie zatrzymanie wody się odzywa :/
a co za tym idzie - "puchnę"
  • 906 / 36 / 0
05 lutego 2017czysciciel pisze:
a co ty myslisz, ze zdechniesz na zjezdzie z giebla?
Chyba nie wiesz co to znaczy zjazd z giebla. Bez pomocy leków na cold turkey jak byś to innym proponował. Mózg aż skwierczy, neurony palą się żywym ogniem, jaki z tego pożytek?
297 dni czystości (05.01)
  • 2949 / 247 / 0
Potężny wyrzut glutaminianu jest gorszy niż skręt po morfinie ;)
  • 627 / 68 / 0
Hej, biorę pregabalinę 2 lata, dawki 2 x 150 mg. Trochę (znaczy się mocno) obawiam się objawów skrętowych, zwłaszcza po takim czasie brania... czy ktoś tutaj leciał tyle czasu na lyrice? odstawiał po dłuższym okresie brania? jak było? jak odstawialiście?

widziałam na youtube filmik kolesia, który odstawia po półtorej roku dawki 2x150 mg i jestem przerażona, filmik "7 dzień odstawki" jest przejebany, ale potem są kolejne i tak aż do "100 dzień odstawki", też jest przesrany, a typ schudł chyba ze 100 kg w 100 dni nie wychodząc wcale z wyra. "300 dzień odstawki" koleś dopiero zaczyna się czuć lepiej %-D jestem przerażona

I jak to jest z mniejszymi dawkami? Z tego co się dowiadywałam w 2 aptekach to pregabalina jest w dawkach 75 i 150mg. Więc jak tu niby redukować? w necie jednak są też niższe dawki, tylko jakaś inna nazwa niż lyrica. dostępne to to w ogóle?
A co Ciebie boli, narkomanie?
Stanie na klatce męczy jak samo branie.
Panie narkomanie, przestań brać, bo za karę,
stanie na klatce stanie się twoim koszmarem.
ODPOWIEDZ
Newsy
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina

Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.

Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu

Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.

30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami

Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.