Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
dwa jak z wami z biegunka na pregabalinie? bo zauwazylem ze mnie teraz w brzuchu jelitach jezdzi wszystko taki objaw... 600mg bralem bezobjawowo prawie a teraz wszedlem na 900mg ale mniej benzo i nie wiem czy biegunka to efekt odstawienny benzo
a co za tym idzie - "puchnę"
05 lutego 2017czysciciel pisze: a co ty myslisz, ze zdechniesz na zjezdzie z giebla?
widziałam na youtube filmik kolesia, który odstawia po półtorej roku dawki 2x150 mg i jestem przerażona, filmik "7 dzień odstawki" jest przejebany, ale potem są kolejne i tak aż do "100 dzień odstawki", też jest przesrany, a typ schudł chyba ze 100 kg w 100 dni nie wychodząc wcale z wyra. "300 dzień odstawki" koleś dopiero zaczyna się czuć lepiej
I jak to jest z mniejszymi dawkami? Z tego co się dowiadywałam w 2 aptekach to pregabalina jest w dawkach 75 i 150mg. Więc jak tu niby redukować? w necie jednak są też niższe dawki, tylko jakaś inna nazwa niż lyrica. dostępne to to w ogóle?
Stanie na klatce męczy jak samo branie.
Panie narkomanie, przestań brać, bo za karę,
stanie na klatce stanie się twoim koszmarem.
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.