4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 165 / 3 / 0
chlorekturbokofeiny pisze:
Tak sie zastanawiam czy koniecznie trzymam kota 2 h w lodówce jak juz po jakiejs godzinie wychodzi czarne błoto dodaje tam pokruszonej na pył wit C syf opada filtruje i wale p.r ( bez wit. C niewyobrażam sobie tego filtrować gdyż robie w malutkiej ilosci wody ). Co o tym myśliecie ? Chodzi mi o to czy jak wyjme to czarne błotko po 1h to czy nie będzie tam jeszcze duzo nieprzereagowanej p - efki. O ile dobrze rozumuje to reakcja zachodzi do tego momentu dopóki rostwór jest fioletowy , jak zrobi sie brązowy to koniec reakcji syfy opadają ?
Prosze o odpowiedź
Wystarczy poczekać aż roztwór zrobi się brązowy, dla mnie optymalnym momentem był czas kiedy zaczynają się wydzielać fusy.

[przeniosłem fragment - surveilled]
Uwaga! Użytkownik WildMonkey-Sverige jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 83 / 1 / 0
Ile mg KMnO4 na paczke starego sudafedu bez filtrowania pF? Po prostu otoczka zmyta i piguły zmielone i rozpuszczone w wodzie.
Uwaga! Użytkownik SanteKutaczo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1521 / 73 / 0
@Retard Podobno zmiany temperatury jebią syntezę, lepiej trzymać w stałej, tym bardziej iż jej wzrost na pewno nie zwiększy % skuteczności.
tekst powyżej =/= prawda
  • 634 / 4 / 0
Czyli co, 1,5h w lodówce ? Przed ostatnio jak robiłem kota i godzinę kisił się w lodówce to było fioletowe błoto o konsystencji bardzo płynnej, dopiero jak poleżał w cieple 40min to zaczęły się robić kłaki i warstwy się rozdzieliły a przy okazji zagęstniał i zbrązowiał.

Nie wiem jak to wygląda od strony chemicznej, opisuję tylko to co widziałem na własne oczy ;]

\\ dobra, godzinę postał i jest cały cholernie brązowy - robię filtrację i zdam relację.
Uwaga! Użytkownik NeverRewarded nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1521 / 73 / 0
Musisz trzymać w lodówce aż wytrącą się kłaczki MnO2.
tekst powyżej =/= prawda
  • 634 / 4 / 0
Kłaczki były, przy filtracji zostało ich dość sporo.
Kota z dwóch pak wypiłem, porobił 'dość fajnie' ale szału nie ma. Tolerka daje o sobie znać ;/

Btw, nie mając chusteczek odkryłem fajną metodę filtrowania - tak jak antka z kody, tzn szklanka, 'gniazdo' ze starego lekko namoczonego t-shirta i jazda. Filtruje się znacznie lepiej niż przez zwykłe chusteczki które albo się zatykają na amen albo przepuszczają cały syf.
Uwaga! Użytkownik NeverRewarded nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 251 / 1 / 0
Dobry pomysł z tą szmatka, mnie samemu to ostatnio chodzi po głowie. Wypróbuję.
A trzymałem wczoraj z godzinę w lodówie i chyba na dobre to wyszło, mam dziwne przeświadczenie, że gdybym tamten syf z nowego s-fed rzymał krócej, to w ogóle nic by z tego nie było.
@Never Revarded: Cieszę się z istnienia kolejnych zadowolonych użytkowników przepisu ;]
Uwaga! Użytkownik mrBottom nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 182 / / 0
Hyhy, kotek już w lodóweczce, przepis @mrBottom, zostało 10 min do wyjęcia ^^
I chyba tez spróboje filtracji przez szmatke, ostatnio ponad pół godziny filtrowałem strzykawką, droga przez mękę po prostu... Editne i dam znac jak poszło :)
Byleby znów baka była jak dawniej, i byle apteka otwarta do pólnocy najmarniej
Byleby mocno zaszumiało w bani, bylebym euforie znów poczuł gdzieś przy krtani ^^
  • 1199 / 8 / 0
przez szmatke idzie raz dwa. Tylko czasami 2 razy filtr wymieniam.
  • 182 / / 0
przez szmatke cos nie szło :/ Ostatecznie znalazłem dobre połączenie strzykawki + wacików kosmetycznych, na 20'stke strzykawke do środka wbiłem około 2 wacików rozerwanych na pojedyńcze płaty i idzie duuużo szybciej niż chusteczkami a roztwór ostateczny kolorem nie odbiega od wzorca ;)
kotek zarzucony, już mi powolutku wchodzi, zobaczymy ile utrzyma ^^
Byleby znów baka była jak dawniej, i byle apteka otwarta do pólnocy najmarniej
Byleby mocno zaszumiało w bani, bylebym euforie znów poczuł gdzieś przy krtani ^^
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.