Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Jak po raz pierwszy zażyłeś heroinę?
Spaliłem, i było git.
127
20%
Spaliłem, i było słabo.
77
12%
Wciągnąłem, i było git.
54
8%
Wciągnąłem, i było słabo.
21
3%
Wstrzyknąłem, i było git.
54
8%
Wstrzyknąłem, i byłem w NIEBIE.
313
48%

Liczba głosów: 646

ODPOWIEDZ
  • 300 / 6 / 0
up

kurwa mam tak samo, obie lapy zalatwione, w stopy podobno nie powinno sie pukac a wiec nie mam pojecia gdzie znalezc jakies nowe kable, a jestem na cisnieniu, za 2-3tyg cisne na detox ale do tego czasu musze przebidowac...
  • 248 / 84 / 0
W stopy nie polecam. Raz w życiu tak zrobiłam i nigdy więcej. Nie mogłam uchodzić przez kolejny tydzień czy dwa xd
Uwaga! Użytkownik nieoszukujsiee nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 290 / 86 / 0
10 marca 2024INeedMoney pisze:
up

kurwa mam tak samo, obie lapy zalatwione, w stopy podobno nie powinno sie pukac a wiec nie mam pojecia gdzie znalezc jakies nowe kable, a jestem na cisnieniu, za 2-3tyg cisne na detox ale do tego czasu musze przebidowac...
W 2tyg zajechales obie lapy od palcow do ramion? Uzywasz stazy w ogóle?
  • 300 / 6 / 0
to w palce tez mozna? glownie w zgieciu lokcia i na przedramieniu ale nie mialem zadnego nauczyciela pod reka wiec nie wiedzialem co robie, uzywam stazy z tego co znajde pod reka
  • 269 / 24 / 0
Niepopularne pytanie teraz. A biodostępność p.o.? Jak patrzę po ilości info na ten temat (czyli wcale), to jeszcze gorsza niż w majce pewnie. Ktoś coś ?
ehee
ODPOWIEDZ
Newsy
Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.

Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.