Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Jak po raz pierwszy zażyłeś heroinę?
Spaliłem, i było git.
127
20%
Spaliłem, i było słabo.
77
12%
Wciągnąłem, i było git.
56
9%
Wciągnąłem, i było słabo.
21
3%
Wstrzyknąłem, i było git.
54
8%
Wstrzyknąłem, i byłem w NIEBIE.
313
48%

Liczba głosów: 648

ODPOWIEDZ
  • 300 / 6 / 0
up

kurwa mam tak samo, obie lapy zalatwione, w stopy podobno nie powinno sie pukac a wiec nie mam pojecia gdzie znalezc jakies nowe kable, a jestem na cisnieniu, za 2-3tyg cisne na detox ale do tego czasu musze przebidowac...
  • 248 / 86 / 0
W stopy nie polecam. Raz w życiu tak zrobiłam i nigdy więcej. Nie mogłam uchodzić przez kolejny tydzień czy dwa xd
Uwaga! Użytkownik nieoszukujsiee nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 414 / 109 / 0
10 marca 2024INeedMoney pisze:
up

kurwa mam tak samo, obie lapy zalatwione, w stopy podobno nie powinno sie pukac a wiec nie mam pojecia gdzie znalezc jakies nowe kable, a jestem na cisnieniu, za 2-3tyg cisne na detox ale do tego czasu musze przebidowac...
W 2tyg zajechales obie lapy od palcow do ramion? Uzywasz stazy w ogóle?
  • 300 / 6 / 0
to w palce tez mozna? glownie w zgieciu lokcia i na przedramieniu ale nie mialem zadnego nauczyciela pod reka wiec nie wiedzialem co robie, uzywam stazy z tego co znajde pod reka
  • 272 / 25 / 0
Niepopularne pytanie teraz. A biodostępność p.o.? Jak patrzę po ilości info na ten temat (czyli wcale), to jeszcze gorsza niż w majce pewnie. Ktoś coś ?
ehee
Pij eter, będziesz wielki
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes

Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.

Bryan Johnson znów odmłodniał. To jego wyniki po sesji z magicznymi grzybkami

Pod koniec listopada pisaliśmy o nowatorskim eksperymencie, jaki Bryan Johnson rozpoczął na sobie samym. Słynny milioner i "człowiek, który chce być nieśmiertelny" zaczął przyjmować tzw. magiczne grzybki i badać swój organizm przed, w trakcie i po każdej sesji. To najlepiej udokumentowane tego typu badanie w historii. Na wyniki nie trzeba było długo czekać. Nowe dane wykazały niezwykłą poprawę w biomarkerach związanych z długowiecznością - stresem, stanami zapalnymi i neuroprotekcją.