Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Jak po raz pierwszy zażyłeś heroinę?
Spaliłem, i było git.
127
20%
Spaliłem, i było słabo.
77
12%
Wciągnąłem, i było git.
54
8%
Wciągnąłem, i było słabo.
21
3%
Wstrzyknąłem, i było git.
54
8%
Wstrzyknąłem, i byłem w NIEBIE.
313
48%

Liczba głosów: 646

ODPOWIEDZ
  • 300 / 6 / 0
up

kurwa mam tak samo, obie lapy zalatwione, w stopy podobno nie powinno sie pukac a wiec nie mam pojecia gdzie znalezc jakies nowe kable, a jestem na cisnieniu, za 2-3tyg cisne na detox ale do tego czasu musze przebidowac...
  • 248 / 84 / 0
W stopy nie polecam. Raz w życiu tak zrobiłam i nigdy więcej. Nie mogłam uchodzić przez kolejny tydzień czy dwa xd
Uwaga! Użytkownik nieoszukujsiee nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 290 / 86 / 0
10 marca 2024INeedMoney pisze:
up

kurwa mam tak samo, obie lapy zalatwione, w stopy podobno nie powinno sie pukac a wiec nie mam pojecia gdzie znalezc jakies nowe kable, a jestem na cisnieniu, za 2-3tyg cisne na detox ale do tego czasu musze przebidowac...
W 2tyg zajechales obie lapy od palcow do ramion? Uzywasz stazy w ogóle?
  • 300 / 6 / 0
to w palce tez mozna? glownie w zgieciu lokcia i na przedramieniu ale nie mialem zadnego nauczyciela pod reka wiec nie wiedzialem co robie, uzywam stazy z tego co znajde pod reka
  • 269 / 24 / 0
Niepopularne pytanie teraz. A biodostępność p.o.? Jak patrzę po ilości info na ten temat (czyli wcale), to jeszcze gorsza niż w majce pewnie. Ktoś coś ?
ehee
ODPOWIEDZ
Newsy
Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.