Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
No i jak po tych łysych było @UJebany ? Niesłychanie ciekawam, nawijaj mordko
Czemu nie spróbujesz?
Wziąłem grzybki, siedziałem w domu.Przedmioty się ruszały, szafa świeciła.Super wchodziła muzyka psy trance.
Ale dopiero prawdziwego tripa miałem po 900 mg DXM + 25 łysiczek.Totalne oderwanie ze świata, mega CEVy do tego jak leżałem w łóżku i otworzyłem oczy to wszystko się kręciło, cały pokój.Zacząłem coś pisać na karetce.Jakieś najpotrzebniejsze rzeczy do kupna.Ale litery miałem jak ``kamikadze`` tzn. takie nie wyraźne
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
A zjeb z definicji strony miejski.pl to:
"Zjeb to określenie kogoś zjebanego."
Wiadomo
22 lipca 2020igla83 pisze: @kopagowna6 wiesz mi bardziej chodziło o samą hodowle niż o branie,myślę że tak zwyczajnie cieszyło by mnie to.
Dba się bardziej, niż o własne dzieci
Ja obstawiam za dwa dni zrywam kolejny rzut, także kolejny słoik do kolekcji.
Co do formy psychicznej i jedzenia grzybów (też wtedy samotnie), to nie ma reguły. Ja byłam dobrze nastawiona na kolejny raz, a nieoczekiwanie faza zmieniła się w ostrą psychodelę, nie ukrywam że tak czesało, że zastanawiałam się czy to nie bad trip przypadkiem. Możliwe że gdyby ten raz byłby moim pierwszym, to delikatna panika mogłaby się wkraść
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.