Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1692 / 1040 / 7
Właśnie tutaj podmiot liryczny, czyli "zjeb" to kwestia mocno dyskusyjna który nim był %-D %-D

No i jak po tych łysych było @UJebany ? Niesłychanie ciekawam, nawijaj mordko
Ostatnio zmieniony 22 lipca 2020 przez CATCHaFALL, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1223 / 487 / 0
@CATCHaFALL dla mnie ta kwestia zjeba jest jasna,a co do tematu to zazdroszczę wam tego hobby naprawde.
  • 1692 / 1040 / 7
@igla83 mam nadzieja, że ta kwestia jest taka sama jak u mnie 😉

Czemu nie spróbujesz?
  • 8103 / 914 / 0
@CATCHaFALL
Wziąłem grzybki, siedziałem w domu.Przedmioty się ruszały, szafa świeciła.Super wchodziła muzyka psy trance.
Ale dopiero prawdziwego tripa miałem po 900 mg DXM + 25 łysiczek.Totalne oderwanie ze świata, mega CEVy do tego jak leżałem w łóżku i otworzyłem oczy to wszystko się kręciło, cały pokój.Zacząłem coś pisać na karetce.Jakieś najpotrzebniejsze rzeczy do kupna.Ale litery miałem jak ``kamikadze`` tzn. takie nie wyraźne :psycho: .Wzrok się rozjeżdżał, nie mogłem zobaczyć godziny w telefonie.Później wszedłem na kompa i pisałem z koleżanka i pisze do niej ``ale wszystko male, ja pierdole`` a ona na to ``coś brałeś ?`` ja, nie tylko kawa %-D ``.Później nad ranem zasnąłem i miałem piękne aftereglow.Poszedłem kupić coś w drogerii i była jakaś promocja i kasjerka zapytała mnie się o kod pocztowy a ja wystrzeliłem z Krakowa ( mieszkałem w Warmińsko-Mazurskim ).W końcu nie dogadałem się z nią co do kodu pocztowego.Dzień zwieńczyłem buchami mj i 300 mg DXM.Poszedłem do sklepu i miałem 10 zł w kieszeni i wielki dylemat co ja mam kupić, tyle tego jest i w końcu nic nie kupiłem. :korposzczur:
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 1223 / 487 / 0
@CATCHaFALL jest taka sama, spróbuje z grzybkami jak się ogarnę trochę.
  • 548 / 90 / 7
I racja, bo nie ma co tripowac na zepsutej glowie czy zajechanym ciele, bo wieksza szansa na bad tripa, albo zmarnowanie fazy.

A zjeb z definicji strony miejski.pl to:
"Zjeb to określenie kogoś zjebanego."
Wiadomo :korposzczur:
Uwaga! Użytkownik kupagowna6 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1223 / 487 / 0
@kopagowna6 wiesz mi bardziej chodziło o samą hodowle niż o branie,myślę że tak zwyczajnie cieszyło by mnie to.
  • 548 / 90 / 7
Warto sprobowac swoich owocow, a jak nie chcesz to chetnie stestuje w labie.
Uwaga! Użytkownik kupagowna6 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1692 / 1040 / 7
22 lipca 2020igla83 pisze:
@kopagowna6 wiesz mi bardziej chodziło o samą hodowle niż o branie,myślę że tak zwyczajnie cieszyło by mnie to.
Bardzo ekscytujące zajęcie!
Dba się bardziej, niż o własne dzieci %-D cały proces (dobrze przeprowadzony) sprawia wiele satysfakcji, od pinowania do zbierania. Kup sobie grow kit, będziesz miał swój własny zestaw małego kosmonauty 🙃
Ja obstawiam za dwa dni zrywam kolejny rzut, także kolejny słoik do kolekcji.

Co do formy psychicznej i jedzenia grzybów (też wtedy samotnie), to nie ma reguły. Ja byłam dobrze nastawiona na kolejny raz, a nieoczekiwanie faza zmieniła się w ostrą psychodelę, nie ukrywam że tak czesało, że zastanawiałam się czy to nie bad trip przypadkiem. Możliwe że gdyby ten raz byłby moim pierwszym, to delikatna panika mogłaby się wkraść 😁
  • 1223 / 487 / 0
@CATHCHaFALL chciałbym ogarnąć techniczną stronę hodowli tych maleństw.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.