Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
No i jak po tych łysych było @UJebany ? Niesłychanie ciekawam, nawijaj mordko
Czemu nie spróbujesz?
Wziąłem grzybki, siedziałem w domu.Przedmioty się ruszały, szafa świeciła.Super wchodziła muzyka psy trance.
Ale dopiero prawdziwego tripa miałem po 900 mg DXM + 25 łysiczek.Totalne oderwanie ze świata, mega CEVy do tego jak leżałem w łóżku i otworzyłem oczy to wszystko się kręciło, cały pokój.Zacząłem coś pisać na karetce.Jakieś najpotrzebniejsze rzeczy do kupna.Ale litery miałem jak ``kamikadze`` tzn. takie nie wyraźne
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
A zjeb z definicji strony miejski.pl to:
"Zjeb to określenie kogoś zjebanego."
Wiadomo
22 lipca 2020igla83 pisze: @kopagowna6 wiesz mi bardziej chodziło o samą hodowle niż o branie,myślę że tak zwyczajnie cieszyło by mnie to.
Dba się bardziej, niż o własne dzieci
Ja obstawiam za dwa dni zrywam kolejny rzut, także kolejny słoik do kolekcji.
Co do formy psychicznej i jedzenia grzybów (też wtedy samotnie), to nie ma reguły. Ja byłam dobrze nastawiona na kolejny raz, a nieoczekiwanie faza zmieniła się w ostrą psychodelę, nie ukrywam że tak czesało, że zastanawiałam się czy to nie bad trip przypadkiem. Możliwe że gdyby ten raz byłby moim pierwszym, to delikatna panika mogłaby się wkraść
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe
Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.