Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
No i jak po tych łysych było @UJebany ? Niesłychanie ciekawam, nawijaj mordko
Czemu nie spróbujesz?
Wziąłem grzybki, siedziałem w domu.Przedmioty się ruszały, szafa świeciła.Super wchodziła muzyka psy trance.
Ale dopiero prawdziwego tripa miałem po 900 mg DXM + 25 łysiczek.Totalne oderwanie ze świata, mega CEVy do tego jak leżałem w łóżku i otworzyłem oczy to wszystko się kręciło, cały pokój.Zacząłem coś pisać na karetce.Jakieś najpotrzebniejsze rzeczy do kupna.Ale litery miałem jak ``kamikadze`` tzn. takie nie wyraźne
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
A zjeb z definicji strony miejski.pl to:
"Zjeb to określenie kogoś zjebanego."
Wiadomo
22 lipca 2020igla83 pisze: @kopagowna6 wiesz mi bardziej chodziło o samą hodowle niż o branie,myślę że tak zwyczajnie cieszyło by mnie to.
Dba się bardziej, niż o własne dzieci
Ja obstawiam za dwa dni zrywam kolejny rzut, także kolejny słoik do kolekcji.
Co do formy psychicznej i jedzenia grzybów (też wtedy samotnie), to nie ma reguły. Ja byłam dobrze nastawiona na kolejny raz, a nieoczekiwanie faza zmieniła się w ostrą psychodelę, nie ukrywam że tak czesało, że zastanawiałam się czy to nie bad trip przypadkiem. Możliwe że gdyby ten raz byłby moim pierwszym, to delikatna panika mogłaby się wkraść
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.