Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 20 / / 0
Zdecydowanie Extra Żytnia.
  • 1534 / 197 / 0
Żołądkowa de lux , łeee
  • 150 / 8 / 0
Żubrówka biała FUJ
  • 3 / / 0
Zdecydowanie żubrówka biała, odruch wymiotny na samą myśl
  • 5 / / 0
Krakowska, albo Joker. Tylko, że pomiędzy wypiciem jednej a drugiej minęło 15 lat, a smak odbija mi się do teraz.
  • 7 / 1 / 0
Bols zdecydowanie. Po nim po raz pierwszy urwał mi się film i do tego miałem strasznego kaca. Tyle lat minęło, a nadal mnie trzepie jak pomyślę o tej półokrągłej butelce.
-------
Jak nie zacząłeś - nie zaczynaj. Jak zacząłeś - dbaj o siebie. Wszystkiego dobrego i zdrowia każdemu życzę.
  • 5 / / 0
Krupnik i wyzej wspomniany bols jedno i drugie wywolujace odruch wymiotny okropne
ODPOWIEDZ
Newsy
Hiszpańska policja rozbiła komórkę kartelu. "To była twierdza marihuany"

W ostatnich latach Hiszpania stała się jednym z głównych punktów tranzytowych narkotyków do Europy. Jej strategiczne położenie na Półwyspie Iberyjskim — z długą linią brzegową, portami o ogromnym znaczeniu handlowym i Cieśniną Gibraltarską, przez którą prowadzi kluczowy szlak między Afryką a Europą — sprawia, że kraj ten jest szczególnie narażony na działalność międzynarodowych mafii narkotykowych. Najnowszym tego dowodem jest rozbicie w Walencji komórki tzw. Bałkańskiego Kartelu, jednej z najaktywniejszych organizacji przestępczych Europy Wschodniej.

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

Jednorazowa dawka leku psychodelicznego zmniejsza objawy zespołu lęku uogólnionego

W prestiżowym czasopiśmie JAMA opublikowano wyniki badania klinicznego fazy 2b, które rzucają nowe światło na leczenie zespołu lęku uogólnionego (GAD – generalized anxiety disorder).