Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 20 / / 0
Zdecydowanie Extra Żytnia.
  • 1537 / 197 / 0
Żołądkowa de lux , łeee
  • 159 / 10 / 0
Żubrówka biała FUJ
  • 3 / / 0
Zdecydowanie żubrówka biała, odruch wymiotny na samą myśl
  • 5 / / 0
Krakowska, albo Joker. Tylko, że pomiędzy wypiciem jednej a drugiej minęło 15 lat, a smak odbija mi się do teraz.
  • 24 / 1 / 0
Bols zdecydowanie. Po nim po raz pierwszy urwał mi się film i do tego miałem strasznego kaca. Tyle lat minęło, a nadal mnie trzepie jak pomyślę o tej półokrągłej butelce.
-------
Jak nie zacząłeś - nie zaczynaj. Jak zacząłeś - dbaj o siebie. Wszystkiego dobrego i zdrowia każdemu życzę.
  • 5 / / 0
Krupnik i wyzej wspomniany bols jedno i drugie wywolujace odruch wymiotny okropne
ODPOWIEDZ
Newsy
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki

Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.

Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce

Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.

Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków

W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata