...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 2394 / 654 / 0
Przejebane ale Gaba-horror to nie są żarty. Dzisiaj po walnięciu sobie jak wcześniej pisałem tych 2k/ rozłożone na 2 dni, dzisiaj znów weszło 375 - i tak wiecej niz ostatnio bo brałem już po 225. 8 piw to było jako jebany dodatek - nic..... dopiero przy spijaniu 11stej smakówy recepotorki się na tykle nasyciły że się wyluzowałem .... gdzie te 8 z reguły naprawde wystarcza ....
  • 228 / 36 / 0
27 grudnia 2023Palkrolik pisze:
Jak ktoś jest mocno wjebany w Clona i ma predyspozycje do padaczki to Pregabalina nie pomoże. Trzeba coś innego na padaczkę.
Miałeś padaczkę? Niestety po morzu alkoholu dopadła mnie 2x, wrócić do 150mg pręgi?
'"syty nigdy nie zrozumie głodnego"
  • 768 / 105 / 0
@niewiemczyistnieje
Chyba miałem po trepanacji czaszki jak byłem w śpiączce farmakologicznej 2 tyg. Tak to nigdy nie doświadczyłem tego uczucia na żywo. Teraz boje się tego jak ognia. Ale Clozepamem się nie leczy padaczki tak mój nowy lekarz mówi. Wierzę mu. Proponował mi okskarbamazepine, leviracetam coś tam jeszcze. Ewidentnie nie zgodziłem się na Depakine czy Karbamazepine! Mówił że jest mnóstwo leków. Narazie zostaje na 1,5 mg Clona i walczę z alko. W kwietniu rozrzygnie się sprawa jak będę czysty od promili. Uda się !!!
Uwaga! Użytkownik Palkrolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 932 / 293 / 5
Padaczkę da się leczyć wyłącznie operacyjnie (poprzecinanie jakiś tam polaczen w mózgu) bardzo inwazyjna operacją.
A leki na padaczkę to tylko (albo aż) zapobiegają napadą. A clon na padaczkę dobry jest doraźnie, długoterminowo są lepsze rzeczy. Mniej ryjące banie.
I to jest moja prawda i moja relacja zdania z rzeczywistością, której nikt mi nie odbierze. I wierzę w słońce, bo ono zawsze jest i nikt mi go nie odbierze. "Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 768 / 105 / 0
@Detronizator2
Dokładnie to usłyszałem od lekarza. Clonem nie leczy się padaczki !
Uwaga! Użytkownik Palkrolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2394 / 654 / 0
Ja doświadczyłem padaki chyba z 3 krotnie i wszycho przez przygody z Pregą wlasnie. Domyślnie nigdy nie miałem napadów. Raz jak przegiąłem z dawką pregi i 2 razy jak pomieszałem pregę z fetą. Jest możliwe że coś w bani przeskoczyło i teraz napady mogą se same z siebie jebnąć z nienacka ?? Chociaż mówię - bez takich ekscesów narkotykowych jakie nadmieniłem nigdy mną nie miotało...
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.