Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Siemanko, poszukuje informacji o podach z THC, ma ktoś doswiadczenie ? Jakie polecacie i czy można to jakoś porównać na ilość zioła ? Plus minus oczywiscie , na darknecie latają po okolo 250-300 zl, za 1ml, a e-liquidy 10ml w tej samej cenie.. nie rozumiem tego, mógłby ktoś przybliżyć mi temat ? Pozdrawiam
  • 480 / 73 / 0
@tyskifan1312 wiem jedno, że trzeba na to uważać. Produkty mogą zawierać szkodliwe substancję. Kiedyś czytałem o tym, że jakiemuś ziomkowi po tym się ciężko oddychało plus słyszałem, że dają niebezpieczne wypełniacze.
  • 3 / / 0
Czapki z głów. Siema. Ciężko zacząć bo jest tego mnóstwo ale do rzeczy. Mam 33 lata, pierwszy raz zapaliłem w wieku 14 lat, miałem epizody gdzie paliłem dużo, później przerwa długa i znów jakiś blancik itd. Jednak od miesiąca jest ewidentnie coś nie tak, słyszę głosy, jakbym rozmawiał telepatycznie ze znajomymi. Podam przykład z wczoraj - 22 GODZINA, wychodzę na balkon zapalić blanta, podczas palenia widziałem że zbliża się burza dosyć spora, położyłem się i w mojej głowie zaczęły pojawiać się takie wizje, głosy moich znajomych, którzy chcą mi coś przekazać, dać do zrozumienia itp. burza o której wcześniej wspomniałem rozpętała się niedaleko mnie, silny wiatr wiał, miałem uchylone okno i ciemno w pokoju. Wrażenie tego było takie jakby coś przyszło po moją duszę, ten wiatr miałem wrażenie że wciąga moja duszę na zewnątrz. Po 15 minutach wstałem z łóżka i poszedłem zapalić, patrzę w niebo a tam gwiazdy? Drony? Satelity? Chuj wie co to było, zaczęły się normalnie ruszać dosyć szybko, moja głowa wymyśliła że są to drony, które monitorują wszystko z góry, ciężko to opisać bo faza była przednia. Ogólnie nie rozróżniam już co jest kłamstwem a co prawda, mam wrażenie że jestem w jakimś spisku o grubą kasę i wszystko się tak łączy w całość że ta "telepatia" ze znajomymi, którzy de fakto nie mieszkają daleko ma mi przekazać żebym brał ta kase. Żyje tym już od 2 tygodni i nawet jak rozmawiałem z przełożonym, po zakończeniu rozmowy mój mózg odebrał to jakby on mówił że kasa jest dla Ciebie. Najlepsze jest to że nie ciągnie mnie do dragów a nawet po fazie dalej o tym myślę jakby to była sprawa życia i śmierci. Wszystko wydaje się tak realistyczne że robi się chaos. Kilka dni wcześniej zapaliłem i miałem kołatanie serca, leżąc słyszałem głos sąsiadki "on zaraz zejdzie" itd. ciężka sprawa, trudno to opisać słowami ale jest to wszystko tak kurewsko realistyczne że nie wiem co mam robić?
  • 683 / 133 / 0
Ogólnie przez 12 lat miałem fobie przed paleniem marihuany spowodowana paleniem dopalaczy typu tajfuny w młodym wieku, za każdym razem miałem lęki po THC unikałem zioła jak ognia i kiedyś dostałem radę żebym się mocno zjaral i odbył ze sobą na tripie lękowym taką rozmowę ze nic mi nie będzie ze od tego jeszcze nikt nie umarł a paliłem w Holandii od tego czasu jaram jointy jak papierosy nawet pale więcej niż nałogowi palacze jestem w szoku jak pokonałem te traumę, wiec polecam to wielu osoba co maja lęki po jaraniu, kiedy zwalczycie to psychicznie wiem jak to brzmi ale odblokujecie się na jaranie co za tym idzie zaczniecie czerpać przyjemność z palenia trawki a nie podczas tripa siedzieć jak na szpilkach, ja w ogóle zamierzam wyjść z twardych narkotyków i ewentualnie palić sobie gande ale jak mój plan wyjdzie to czas pokaże j* opio i inne twarde uzywki które zabierają wszystko ☘️👌
  • 480 / 73 / 0
@xantiago podobnie miałem.
  • 3 / / 0
Tylko u mnie wygląda to tak realistycznie że ja nie wiem co jest białe a co czarne. Jestem jakby w kropce
  • 1455 / 596 / 0
@Marsto brzmi jak klasyczna schizofrenia . Zrob przerwe od wszystkiego najlepiej . W takim stanie nawet ziolo bedzie szkodzic na banie .

Wczoraj w ostatni dzien wypowiedzenia postanowilem poswirowac troche i zlapalem pare buchow przed wyjsciem do roboty i w kiblu jeszcze raz opalilem , kropelki do oczu i cyk . Ale nie polecam bo zle sie robi po :liść: , czas mega dluuuuuuuzy no i koordynacja wzrokowo ruchowa spada ...
Kto by sie spodziewal ? %-D
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 3 / / 0
@CieplaPoduszka
No zgadzam się, tylko to wszystko tak kolidowało się z moim życiem prywatnym że ciężko było uwierzyć co jest co. Do tego wcześniej przed tą historia co napisałem poleciało białe więc psychoza gwarantowana. Dziś już lepiej jest, ale wciąż z tyłu głowy pojawia się pytanie "a co jeśli to była prawda?" Nie polecam
  • 58 / 12 / 0
Generalnie to idź z tym do lekarza, bo bardzo źle skończysz. Lekarza nie ma się co bać, on ma obowiązek dochować tajemnicy i udzielić pomocy.
  • 1339 / 339 / 13
Bardzo spodobało mi sie połączenie marihuany z kratomem. Spożyłem troche czerwonego przed dabieniem i mi to bardzo mocno podbiło efekt sedacji. Polecam do warzywienia po pracy na kanapie i czilera przed TV.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana w Bundeslidze: Union Berlin przełamuje tabu

Piłka nożna to nie tylko bramki, transfery i wielkie emocje. To również przestrzeń, w której odzwierciedlają się społeczne zmiany, nastroje i debaty. Decyzja Unionu Berlin pokazuje, że stadion może stać się miejscem znacznie szerszej dyskusji – o zdrowiu i przełamywaniu tabu. Berliński klub jako pierwszy w historii Bundesligi związał się z marką medycznej marihuany.

Ekstrakt z konopi wykazuje wyższą skuteczność niż opioidy u pacjentów z przewlekłym bólem pleców

Ekstrakty z konopi pochodzenia roślinnego zapewniają lepszą ulgę w bólu oraz inne klinicznie istotne korzyści w porównaniu z opioidami u pacjentów cierpiących na przewlekły ból dolnej części pleców – wynika z danych z badania klinicznego opublikowanego w czasopiśmie Pain and Therapy.

Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.