10 lutego 2021Demis pisze:
@igla83, nie tylko matka, ale państwo. Mam w papierach całkowitą niezdolność do pracy wpisaną.
09 lutego 2021Demis pisze: Jestem kłamcą. Non stop (codziennie) ćpam i nie przyznaje się do tego dziewczynie. Mówię, że jestem trzeźwy. Okłamuję ją, znowu. Kiedyś 3 miesiące ją tak oszukiwałem. Oszukuje rodziców że nie ćpam a non stop jestem naćpany. Moje życie to ćpanie. I kocham jak jest grubo. Nie lubię lekkiego rozluźnienia po trawce. Tylko totalnie odlatuje, a jak miksuje z pregabaliną to łapię jakąś schizofrenię. Mam ją w papierach. Rodzice chcą mnie albo zamknąć w psychiatryku, albo ubezwłasnowolnić. Nie pracuje, mieszkam z rodzicami. Nie umiem pracować. Totalnie nic mi się nie chce. A pracować w ogóle nie wiem czy będę bo coś mam w głowie poprzestawiane (mama tak mówiła) i po prostu jestem niezdolny do pracy.
Zresztą nie ćpam już prawie nic oprócz pregaby, klona i wypicia kilku piwek od czasu do czasu. No i jeszcze z raz na miesiąc mj, ale to zazwyczaj jestem częstowany...
@AnnaS, mam 1025zł miesięcznie. Ale do lipca. Potem muszę ubiegać się od nowa. Ale zmieniłem psychiatrę i diagnozę. Nie biorę neuroleptyków już kilka miesięcy i czuję się lepiej. Tylko że jak minie te kilka miesięcy to skończy się renta i pieniądze. Jednak wolałem odciąć się od gotówki, bo zdrowie jest ważniejsze. No nic. Będę musiał szukać pracy niedługo.
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
@Demis Mistrzu - Czyli dzieje się u Ciebie rzecz która dzieje się w głowie każdego ćpuna który jest w nałogu najchętniej by już w nim nie był ale za cholerę nie jest w stanie przestać.
To nie Ty sterujesz swoim mózgiem i w konswkwencji czynami jakich się dopuszczasz. To twój mózg steruje Tobą. On nie myśli logicznie on chce czuć ten upragniony haj i czucie się jak młody bóg który problemów nie posiada. I tak będzie Tobą i Twoim myśleniem sterowal żeby wszystko co robisz prowadziło do przywrócenia statusu "quo" w głowie czyli naćpania się. Dopiero jak porobisz jesteś pewnie w stanie myśleć co dalej. Że może kiedyś rzuce, może jak zrobie to czy to to się zmieni tamto i tamto ale dopiero na haju. No nie wiem wiele Ci nie pomogę bo jestem w tej samej sytuacji ale ważne to zdawać sobie sprawę z tego że to nie Ty sterujesz twoim życiem - Nie jeden by powiedział że sterują nim używki ale przecież one kurva wolnej woli nie posiadają. Wszystkiemu tutaj winien jest mózg który dąży do stanu narkotycznej homeostazy. Temu już nie zaradzisz bez poważnej opieki -detox , ośrodek - najlepiej kochająca dupa która sama Ci detox zorganizuje i pomoże w nim. Oczywiscie do takiego stanu doprowadziłeś go Ty sam. Swoimi czynami i wyborami. Ale na tym etapie nie ma to żadnego znaczenia już
Ja jak wchodzę na swój stały stack (bupra MPH klon prega baclo ) to jestem zupełnie kimś innym nie martwię się ciśnieniem czuje się świetnie myślę o innych ludziach jestem zdolny do okazywania uczuć ...
A gdy to znika to wale hel alko metkat i się szmace
A na zestawie nie chodzę ucpany wręcz sprawiam wrażenie normalnego pewnego siebie faceta który ogarnie wszystko co zechce
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.