Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 1180 / 103 / 0
"olej w głowie", "pot i krew", "miód i orzechy", "ikra i tran", białka,mikroelementy,węglowodany i cukry ze spermy produkowanej i nie marnowanej na masową skale,, podczas nofapu... nie dot. kobiet
Uwaga! Użytkownik jan potocki jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 17 / 1 / 0
Moim zdaniem metylofenidat w malych dawkach,najlepiej 18mg,bo zaleta tej substancji jest to,ze podnosi dosc wysoko zdolnosc koncentracji...co do amfetaminy,to czesto zdarza sie tak,ze zamiast sie uczyc,to ludzie pierdola swoje madrosci przez cala noc z kolegami zamiast sie uczyc,az im szczeka malo nie odpadnie :finger:
Uwaga! Użytkownik DGHGHJHGHFGFHUHGHG nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / / 0
Według mnie to substancje z grupy fenidatów i noopept który jest asem i działa super
Czystość umysłu i elokwencja na plus
  • 173 / 13 / 0
Flubromazepam + 4f-MPH, czysto subiektywnie
  • 567 / 53 / 0
Predzej martwy niz slaby
  • 326 / 13 / 0
Moja recepta: wyspać się -> uczyć -> spać -> uczyć (...) -> voilà, jesteś nauczony, czy było tak trudno?

[mention]modest[/mention], jeszcze jeden taki nic nie wnoszący post i będzie warn. Tym razem ostrzeżenie słowne! - neurobiolog
  • 2116 / 631 / 0
06 września 2017modest pisze:
Moja recepta: wyspać się -> uczyć -> spać -> uczyć (...) -> voilà, jesteś nauczony, czy było tak trudno?
Skoro autor pyta o wspomaganie chemiczne, to znaczy że ma na tyle wielkie problemy z opanowaniem materiału nawet z 'kawką' - pomijam dlaczego... - że chce zwrócić się po pomoc do współczesnej farmakologii. Czy to rozsądne, to już druga strona medalu. Easy come, easy go. Od siebie polecę techniki zapamiętywania "fotograficznego".
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 3633 / 598 / 1
Ja rysowalem komiksy. Do dziś pamiętam co to była stypulacja, haha
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 398 / 24 / 0
Z nootropów sunifiram, ze stimów 4f-MPH.
Uwaga! Użytkownik ggyo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 837 / 78 / 0
Who Jah bless, let no man curse
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
ODPOWIEDZ
Newsy
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.

Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat

Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.

To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.