Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Zablokowany
  • 879 / 191 / 5
Ja też zauważyłam ;-)
Masz problem z wypadaniem z żyły? Spróbuj podczas iniekcji patrzeć na igłę, nie na tłoczek.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
  • 423 / 12 / 0
Klepsydra pisze:
Ja też zauważyłam ;-)
O ironio :D
  • 1794 / 124 / 0
Kurwa dzisiaj znowu się okazało, że nie ma roboty, więc przejechałem się 1,5 godziny rowerem na darmo %-D. Ale chuj, grzeję sobie za to teraz 450 :cheesy: :*)
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 223 / 30 / 0
:heart: :heart: @up ja tak samo, rano do lekarza po recki na broma, klony i esta na 8smą, potem biegiem do robo i co ? awaria systemu w całej firmie, więc podkład z 30 mg broma, 4 clona, 4mg esta i teraz 450 kody przepite prawie, że wrzącą wodą, żeby pobudzić żołądek i tak prawie pusty bo rano o 7 mała kanapeczka i jest cudownieeeeeeeeeeeee :heart: Grzaniew pon zamiast pracy, a i zakładziki wchodzą na internetowym buku jak masło, no cudnie :-) Pozdrawiam wszystkich łamiących dzisiaj abste ! Potem jakos to będzie hłe hłe hłe. A nie, tego mogłem nie dodawać :moody:
"I że nie ma dróg bez przeszkód lecz o tym pewnie wiesz już
Wszystko wesoło jest jak obiad u teściów
I jak dostajesz wpierdol kopią od razu w sześciu.."

Comfortably Numb

wawi112 vol2.
  • 1794 / 124 / 0
Ja bym żadnych inwestycji pieniężnych po benzo nie robił na twoim miejscu :S.
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 223 / 30 / 0
Powiem tak, wiadomo, że jeśli zeżre ich nie wiadomo ile to absolutnie. ale powiem Ci, że takie dawki jak napisałem kurde sprawiają i juz wiele razy się przekonałem, że to nie przypadek, że mam o wiele lepsze wyczucie co do meczy ;) Poza tym, nigdy nie przekraczam 2 meczy na kuponie ;) W takim stanie jak teraz najlepiej mi się myśli, jest chill na maksa, nie ma spiny itd. A gram swoim systemikiem, który szukałem chyba z 9 lat i wreszcie go mam i czy na benzo czy na kodzie jestem miesiac w miesiac na plus ( mogeę udowodnić na Pw :D ) Jedynie na czym zawsze źle kończy się granie to mefedron :wall: i wszystkie tego typu rzeczy i alkohol, ojj to jest wróg inwestycji :wall: ile razy z nieogaru na mefedronie po prostu kliknąłem nie w to okienko bo byłem tak podjarany jak papieros, którego pale jest niesamowity , to nie zlicze. Więc inwestycje tylko na depresantach, oprócz alko :old:
"I że nie ma dróg bez przeszkód lecz o tym pewnie wiesz już
Wszystko wesoło jest jak obiad u teściów
I jak dostajesz wpierdol kopią od razu w sześciu.."

Comfortably Numb

wawi112 vol2.
  • 1683 / 126 / 0
Juz myslalem ze do dzisiejszego zgrzania nie dojdzie a tu nagle w najmniej oczekiwanym momencie az po dwoch godzinach czekania czuje ze zaczyna grzac
mmm :*)
  • 1509 / 223 / 0
Bardzo się cieszę i w ogóle. :)
Ej, stwierdzam, iż nie mam Wam właściwie nic do powiedzenia jak nie ćpam. No bo co mam Wam powiedzieć ? Że minął mi kolejny dzień tak samo, dzisiaj kolejny zaczął się tak samo i że każdy dzień, w którym nic nie walę próbuje tylko skłonić moją psychikę do choćby uwalenia się alkoholem ? A jak się uwalę alkoholem to mózg domaga się tylko jakiejś innej substancji ?
No to w sumie powiedziałam.
"My addiction is based on my shame and sorrow"
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
  • 1683 / 126 / 0
Masz racje, tez to jakis czas temu zauwazylem
  • 320 / 20 / 0
Ty się lepiej ciesz, że na skręcie nie siedzisz i nie próbujesz go zbić tym chujowym Tjokodynem.
TO BOWIEM, CO NIEWIDZIALNE, TO ZNACZY JEGO WIECZNA MOC I BÓSTWO, SĄ WIDZIALNE
OD STWORZENIA ŚWIATA PRZEZ TO, CO STWORZONE, PO TO, ABY ONI BYLI BEZ WYMÓWKI.
Rz 1:20
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży

Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.

Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).

Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć

Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.