Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 750 / 10 / 0
Wiecie coś na temat różowej tabletki dodawanej jako bonus od pewnego vendora? Nie napisał ile tam jest mg, a ja nie mam tak dokładnej wagi (tylko kuchenna, chociaż odmieżyć tym 100mg też da radę jak się pomyśli :) )

§h¶ôňgĽéĐ.
  • 992 / 17 / 0
Jest tam 0,25mg.
Jak to dawkować na sporej tolerce?
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
  • 427 / 43 / 0
Chyba nie dziwię się, że tak mało wiadomości w tym wątku. Różowe tabsy (0,25) - bardzo słabe. Teraz walnąłem 4 (czyli 1 mg) i jedyne co to trochę muli, ale to pewnie dlatego, że wymęczony trochę jestem. Jak dla mnie 1 mg c-zolam > 1 mg f-no2-zolam. No, albo piguły h--owe!?
  • 712 / 83 / 2
Ja dzisiaj rozpuszczam 10mg tego związku. Tylko nie wiem w jakim stężeniu jeszcze do końca.
Uwaga! Użytkownik kofel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 427 / 43 / 0
Proste rozwiązania są najlepsze: kup setke wódki, wsyp to 10 mg i masz: 0,1mg na 1ml wódki. Jak tolerki nie masz (a ja chyba juz mam) to startuj od 2ml = 0,2mg fn-zolamu. Ewentualnie 50 ml wódki i masz w 1ml = 0,2. Jak się boisz paru ml wódki to kombinuj inaczej :D
  • 712 / 83 / 2
Na glikolu lecim. Kupiłem kiedyś litr glikolu farmaceutycznego i do dzisiaj mi służy. Ale dzięki za wyliczenia. :) Zabrałem sie za malowanie pokoju to nie było kiedy i śmierdzi wszędzie to jutro sie zajmę tym wszystkim.
Uwaga! Użytkownik kofel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 427 / 43 / 0
Aaa no to spoko! Poradzisz sobie :D Myślałem, żeby polecieć brzytwą Ockhama: wpadasz do sklepu, bierzesz setkę, rozpuszczasz i zapuszczasz :P
Jak coś to daj znać jaka dawka na Ciebie zadziałała optymalnie, ponieważ różowe piguły od pewnego vendora muszę wpieprzyć 4-5, co daje (prawdopodobnie) 1-1,25mg - żeby poczuć w miarę sensowne działanie. Dlatego stawiam sobie pytanie czy to już kwestia mojej tolerancji czy po prostu piguły lipne!?
  • 5141 / 894 / 0
Jestem ciekaw tego benzo. Z rc mam odniesienie do flubromazepamu i etizolamu. Zalezy mi na czyms na zjazd po stimach. Wiem ze etizolam to loteria, a ten zwiazek po opiniach wydaje sie pewniakiem [mention]Grenseal[/mention] i inni użytkownicy którzy stosowali. Jeśli za punk odniesienia przyjąć dobry sort etizolamu i flubromazepamu to jak obok nich stoi Flunitrazolam. Nada się to na zjazdy ??
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 607 / 25 / 0
[mention]fantastikum[/mention] [mention]ledzeppelin2[/mention]

No właśnie, ja nie spotykam się ze "zjazdami" więc po prostu nie wiem. Patrząc na całą kolekcję benzo (również RC), raczej wszystkie pomagają na "zjazdach" mniej lub bardziej - to kwestia profili działania. Jeśli stosowałeś etizolam, który (zakładam prima sort) w odpowiedniej ilości, kładzie mnie jak Ketrel czy Z-Drugs. Wiadomo, że potrzeba ilościowa będzie związana z porcją przyjętych stimów czy innych. Co to flubromazepamu (zakładam prima sort) na pewno pomoże zabić lęki, paranoje zjazdowe, uspokoi, prawdopodobne wyłączy gonitwę myśli (ja to nazywam ping-pong), ale ten zepam w ogóle nie działa nasennie, przynajmniej na mnie. Podejrzewam, że trudność w zaśnięciu może pozostać... :#:

Dodam, IMO że różowe tabsy z kosmosu są aktywne, to benzo działa najpierw w tle, dorzucasz, ale pomimo tego, że jest to zolam, wydaje mi się, ze nie działa a Ty cuda wyczyniasz. Jednakże dawka ze 1-1,5 mg to optimum dla znającego temat Jest to chytre benzo, stanie za Tobą i robi z Ciebie cwaniaczka. U mnie powoduje prospołeczne zachowanie, zwiększona gadatliwość, głośniej mówię, dużo się powtarzam ale ogólnie prowadząc rozmowę włącza kozaka - nie zawsze to jest pożądane. Ja jem 4-6 tych pillsów w odpowiednich tylko momentach. Ma w sobie moc, tylko pomimo zolamu podaje się nieco wyższe dawki. Podtrzymuje, że są aktywne, ale taka specyfika tego RC benzo. Ktoś powiedział. że szatan, no i ma racje. :gun:

P.S. Zawsze czujesz się na nim nieco senny, to zauważyłem od początku. Ktoś musi sprawdzić. %-D
75mg wenlafaksyna + 100mg hydroksyzyna + 2-3mg alprazolam + 100mg kwetiapina

grenseal@tutanota.com

ŻADNYCH RELACJI INTERPERSONALNYCH!!!
  • 145 / 1 / 0
0,25mg tego benzo nada się na bezsenność albo na przestymulowanie?
terapia dla dorosłych gdańsk wrzeszcz
ODPOWIEDZ
Newsy
Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

„Adwokat od trumien na kółkach” i jego żona z zarzutami w sprawie narkotyków

Znany łódzki prawnik, nazwany przez media „adwokatem od trumien na kółkach”, ponownie ma problemy z prawem. Paweł K. został w kwietniu, nieprawomocnie, skazany przez sąd w Olsztynie za spowodowanie śmiertelnego wypadku na drodze z Jezioran do Barczewa. W wypadku zginęły dwie kobiety.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.