§h¶ôňgĽéĐ.
Jak to dawkować na sporej tolerce?
Jak coś to daj znać jaka dawka na Ciebie zadziałała optymalnie, ponieważ różowe piguły od pewnego vendora muszę wpieprzyć 4-5, co daje (prawdopodobnie) 1-1,25mg - żeby poczuć w miarę sensowne działanie. Dlatego stawiam sobie pytanie czy to już kwestia mojej tolerancji czy po prostu piguły lipne!?
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
No właśnie, ja nie spotykam się ze "zjazdami" więc po prostu nie wiem. Patrząc na całą kolekcję benzo (również RC), raczej wszystkie pomagają na "zjazdach" mniej lub bardziej - to kwestia profili działania. Jeśli stosowałeś etizolam, który (zakładam prima sort) w odpowiedniej ilości, kładzie mnie jak Ketrel czy Z-Drugs. Wiadomo, że potrzeba ilościowa będzie związana z porcją przyjętych stimów czy innych. Co to flubromazepamu (zakładam prima sort) na pewno pomoże zabić lęki, paranoje zjazdowe, uspokoi, prawdopodobne wyłączy gonitwę myśli (ja to nazywam ping-pong), ale ten zepam w ogóle nie działa nasennie, przynajmniej na mnie. Podejrzewam, że trudność w zaśnięciu może pozostać... :#:
Dodam, IMO że różowe tabsy z kosmosu są aktywne, to benzo działa najpierw w tle, dorzucasz, ale pomimo tego, że jest to zolam, wydaje mi się, ze nie działa a Ty cuda wyczyniasz. Jednakże dawka ze 1-1,5 mg to optimum dla znającego temat Jest to chytre benzo, stanie za Tobą i robi z Ciebie cwaniaczka. U mnie powoduje prospołeczne zachowanie, zwiększona gadatliwość, głośniej mówię, dużo się powtarzam ale ogólnie prowadząc rozmowę włącza kozaka - nie zawsze to jest pożądane. Ja jem 4-6 tych pillsów w odpowiednich tylko momentach. Ma w sobie moc, tylko pomimo zolamu podaje się nieco wyższe dawki. Podtrzymuje, że są aktywne, ale taka specyfika tego RC benzo. Ktoś powiedział. że szatan, no i ma racje.
P.S. Zawsze czujesz się na nim nieco senny, to zauważyłem od początku. Ktoś musi sprawdzić.
grenseal@tutanota.com
ŻADNYCH RELACJI INTERPERSONALNYCH!!!
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.