§h¶ôňgĽéĐ.
Jak to dawkować na sporej tolerce?
Jak coś to daj znać jaka dawka na Ciebie zadziałała optymalnie, ponieważ różowe piguły od pewnego vendora muszę wpieprzyć 4-5, co daje (prawdopodobnie) 1-1,25mg - żeby poczuć w miarę sensowne działanie. Dlatego stawiam sobie pytanie czy to już kwestia mojej tolerancji czy po prostu piguły lipne!?
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
No właśnie, ja nie spotykam się ze "zjazdami" więc po prostu nie wiem. Patrząc na całą kolekcję benzo (również RC), raczej wszystkie pomagają na "zjazdach" mniej lub bardziej - to kwestia profili działania. Jeśli stosowałeś etizolam, który (zakładam prima sort) w odpowiedniej ilości, kładzie mnie jak Ketrel czy Z-Drugs. Wiadomo, że potrzeba ilościowa będzie związana z porcją przyjętych stimów czy innych. Co to flubromazepamu (zakładam prima sort) na pewno pomoże zabić lęki, paranoje zjazdowe, uspokoi, prawdopodobne wyłączy gonitwę myśli (ja to nazywam ping-pong), ale ten zepam w ogóle nie działa nasennie, przynajmniej na mnie. Podejrzewam, że trudność w zaśnięciu może pozostać... :#:
Dodam, IMO że różowe tabsy z kosmosu są aktywne, to benzo działa najpierw w tle, dorzucasz, ale pomimo tego, że jest to zolam, wydaje mi się, ze nie działa a Ty cuda wyczyniasz. Jednakże dawka ze 1-1,5 mg to optimum dla znającego temat Jest to chytre benzo, stanie za Tobą i robi z Ciebie cwaniaczka. U mnie powoduje prospołeczne zachowanie, zwiększona gadatliwość, głośniej mówię, dużo się powtarzam ale ogólnie prowadząc rozmowę włącza kozaka - nie zawsze to jest pożądane. Ja jem 4-6 tych pillsów w odpowiednich tylko momentach. Ma w sobie moc, tylko pomimo zolamu podaje się nieco wyższe dawki. Podtrzymuje, że są aktywne, ale taka specyfika tego RC benzo. Ktoś powiedział. że szatan, no i ma racje.
P.S. Zawsze czujesz się na nim nieco senny, to zauważyłem od początku. Ktoś musi sprawdzić.
grenseal@tutanota.com
ŻADNYCH RELACJI INTERPERSONALNYCH!!!
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.