Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
kanna p.o. jest nieprzewidywalne i niebezpieczne, a wy to po kablach chcecie napierdalać.. trzeba mieć już naprawdę albo mocno poprzekręcane w głowie od tych waszych carfentanylów i innych gówien, albo musi to być jakaś część waszego planu samobójczego..
https://www.youtube.com/watch?v=jl9_mWvCmi
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
chociaż szczerze to już lepiej ketony iv walic niż weed ale tak sie zastanawiałem...
21 stycznia 2020WrakCzlowieka pisze: Nie wiem jak z kanna, ale ziomek kiedyś ostro zbenzowany przygotował i podał sobie marihuankę dożylnie. Było blisko amputacji, była jazda karetą na sygnale, były ciężkie i poważne przemyślenia na temat tego co odpierdala ze swoim życiem. Obecnie nawet alkoholu ani fajek nie tyka.
Ja myślałem nad rozpuszczeniem żywicy konopnej (rosin czy jakoś tak) w spirytusie tak jak się robi rolki i inne nierozpuszczalne w wodzie rzeczy.
Jako ciekawostkę powiem że nasączenie małej kulki tytoniu spirytusem i przepchanie jej przez czarną lufe po ziole powoduję że lufa staje się przezroczysta "jak ze sklepu" - dosłownie. A ta kulka po odparowaniu spirytusu jest normalnie klepiąca po spaleniu o wiele bardziej niż baka.
Ty wolisz mieć stany psychodeliczne
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.