Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
kanna p.o. jest nieprzewidywalne i niebezpieczne, a wy to po kablach chcecie napierdalać.. trzeba mieć już naprawdę albo mocno poprzekręcane w głowie od tych waszych carfentanylów i innych gówien, albo musi to być jakaś część waszego planu samobójczego..
https://www.youtube.com/watch?v=jl9_mWvCmi
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
chociaż szczerze to już lepiej ketony iv walic niż weed ale tak sie zastanawiałem...
21 stycznia 2020WrakCzlowieka pisze: Nie wiem jak z kanna, ale ziomek kiedyś ostro zbenzowany przygotował i podał sobie marihuankę dożylnie. Było blisko amputacji, była jazda karetą na sygnale, były ciężkie i poważne przemyślenia na temat tego co odpierdala ze swoim życiem. Obecnie nawet alkoholu ani fajek nie tyka.
Ja myślałem nad rozpuszczeniem żywicy konopnej (rosin czy jakoś tak) w spirytusie tak jak się robi rolki i inne nierozpuszczalne w wodzie rzeczy.
Jako ciekawostkę powiem że nasączenie małej kulki tytoniu spirytusem i przepchanie jej przez czarną lufe po ziole powoduję że lufa staje się przezroczysta "jak ze sklepu" - dosłownie. A ta kulka po odparowaniu spirytusu jest normalnie klepiąca po spaleniu o wiele bardziej niż baka.
Ty wolisz mieć stany psychodeliczne
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.