#mops
PURE GBL pisze:Dzisiaj siostrzeniec przy rodzinie powiedzial ze wujek jest brzydk boi wciaga cukier nosemala
- Mamo, a co Ty robisz ?
- Mamusia kwiatki wącha
:nuts:
No ja pierdolę. Takie patolki, to tylko łeb pod gilotynę, i na kontener, z innymi kurwami.
Straciłem też wielu znajomych naprawdę wielu , no i psychicznie nieźle wymęczyłem rodzinę dziś naszczęscie jestem na prostej , nie wiem jakim cudem i dlaczego bo każda strata była tylko kurewskim ciosem , Dziś nie jest cudownie ale wreszcie zacząłem normalne życie , i kończę ze wszystkim po za alko no i kanna od których zresztą zacząłem, i nieźle mi to idzie póki co :)
PURE GBL pisze:To ze rodzice wszyscy znajomi itp wiedza ze cpam to chuj lata mi to, ale nie myslalem ze 3 letnie dziecko moze byc juz tak madre i wrazliwe na te sprawy. Dzisiaj siostrzeniec przy rodzinie powiedzial ze wujek jest brzydk boi wciaga cukier nosemala
XxoDARKoxX pisze:Ja przez narkotyki straciłem kobietę z którą byłem prawie 5 lat, Traktowałem ją jakby jej nie było, już mi się jej nawet ruchać nie chciało , a że była straszną nimfomanką. jak się pokłóciliśmy to mnie zdradziła... dziś wbijam w to huja, bo skoro w taki sposob to zakończyła to w sumie dobrze wyszło że związek z kurwą się zakończył ,mimo że ja to sprowokowałem, to było 7mies temu.
Straciłem też wielu znajomych naprawdę wielu , no i psychicznie nieźle wymęczyłem rodzinę dziś naszczęscie jestem na prostej , nie wiem jakim cudem i dlaczego bo każda strata była tylko kurewskim ciosem , Dziś nie jest cudownie ale wreszcie zacząłem normalne życie , i kończę ze wszystkim po za alko no i kanna od których zresztą zacząłem, i nieźle mi to idzie póki co :)
ćpałeś przy dziecku ?PURE GBL pisze:To ze rodzice wszyscy znajomi itp wiedza ze cpam to chuj lata mi to, ale nie myslalem ze 3 letnie dziecko moze byc juz tak madre i wrazliwe na te sprawy. Dzisiaj siostrzeniec przy rodzinie powiedzial ze wujek jest brzydk boi wciaga cukier nosemala
Choder pisze:A nawet jeśli ćpał przy dziecku, no to w jaki niby sposób to dziecko skojarzyło sobie, że wciąganie "cukru" to - posługując się jego nomenklaturą - "brzydka" rzecz? Szósty zmysł czy co?XxoDARKoxX pisze:Ja przez narkotyki straciłem kobietę z którą byłem prawie 5 lat, Traktowałem ją jakby jej nie było, już mi się jej nawet ruchać nie chciało , a że była straszną nimfomanką. jak się pokłóciliśmy to mnie zdradziła... dziś wbijam w to huja, bo skoro w taki sposob to zakończyła to w sumie dobrze wyszło że związek z kurwą się zakończył ,mimo że ja to sprowokowałem, to było 7mies temu.
ćpałeś przy dziecku ?PURE GBL pisze:To ze rodzice wszyscy znajomi itp wiedza ze cpam to chuj lata mi to, ale nie myslalem ze 3 letnie dziecko moze byc juz tak madre i wrazliwe na te sprawy. Dzisiaj siostrzeniec przy rodzinie powiedzial ze wujek jest brzydk boi wciaga cukier nosemala
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.
Picie we wczesnej dorosłości powiązane z problemami poznawczymi w średnim wieku
Stres i alkohol idą w parze. Alkohol może pomagać w radzeniu sobie ze stresem, ale jednocześnie zmniejsza zdolność mózgu do samodzielnego rozwiązywania problemów. To może prowadzić do częstszego sięgania po kieliszek, by poradzić sobie z kolejnym stresem. Z drugiej strony pijąc więcej narażamy się na większy stres z powodu złych decyzji podejmowanych pod wpływem alkoholu. Pojawia się samonapędzający się mechanizm, z którego trudno się wyrwać z powodu zmian w mózgu. Naukowcy z University of Massachusetts Amherst donoszą, że picie alkoholu w celu radzenia sobie ze stresem we wczesnej dorosłości ma negatywny wpływ w wieku średnim, nawet jeśli przez kilka dekad nie piliśmy.
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.