#mops
PURE GBL pisze:Dzisiaj siostrzeniec przy rodzinie powiedzial ze wujek jest brzydk boi wciaga cukier nosemala
- Mamo, a co Ty robisz ?
- Mamusia kwiatki wącha
:nuts:
No ja pierdolę. Takie patolki, to tylko łeb pod gilotynę, i na kontener, z innymi kurwami.
Straciłem też wielu znajomych naprawdę wielu , no i psychicznie nieźle wymęczyłem rodzinę dziś naszczęscie jestem na prostej , nie wiem jakim cudem i dlaczego bo każda strata była tylko kurewskim ciosem , Dziś nie jest cudownie ale wreszcie zacząłem normalne życie , i kończę ze wszystkim po za alko no i kanna od których zresztą zacząłem, i nieźle mi to idzie póki co :)
PURE GBL pisze:To ze rodzice wszyscy znajomi itp wiedza ze cpam to chuj lata mi to, ale nie myslalem ze 3 letnie dziecko moze byc juz tak madre i wrazliwe na te sprawy. Dzisiaj siostrzeniec przy rodzinie powiedzial ze wujek jest brzydk boi wciaga cukier nosemala
XxoDARKoxX pisze:Ja przez narkotyki straciłem kobietę z którą byłem prawie 5 lat, Traktowałem ją jakby jej nie było, już mi się jej nawet ruchać nie chciało , a że była straszną nimfomanką. jak się pokłóciliśmy to mnie zdradziła... dziś wbijam w to huja, bo skoro w taki sposob to zakończyła to w sumie dobrze wyszło że związek z kurwą się zakończył ,mimo że ja to sprowokowałem, to było 7mies temu.
Straciłem też wielu znajomych naprawdę wielu , no i psychicznie nieźle wymęczyłem rodzinę dziś naszczęscie jestem na prostej , nie wiem jakim cudem i dlaczego bo każda strata była tylko kurewskim ciosem , Dziś nie jest cudownie ale wreszcie zacząłem normalne życie , i kończę ze wszystkim po za alko no i kanna od których zresztą zacząłem, i nieźle mi to idzie póki co :)
ćpałeś przy dziecku ?PURE GBL pisze:To ze rodzice wszyscy znajomi itp wiedza ze cpam to chuj lata mi to, ale nie myslalem ze 3 letnie dziecko moze byc juz tak madre i wrazliwe na te sprawy. Dzisiaj siostrzeniec przy rodzinie powiedzial ze wujek jest brzydk boi wciaga cukier nosemala
Choder pisze:A nawet jeśli ćpał przy dziecku, no to w jaki niby sposób to dziecko skojarzyło sobie, że wciąganie "cukru" to - posługując się jego nomenklaturą - "brzydka" rzecz? Szósty zmysł czy co?XxoDARKoxX pisze:Ja przez narkotyki straciłem kobietę z którą byłem prawie 5 lat, Traktowałem ją jakby jej nie było, już mi się jej nawet ruchać nie chciało , a że była straszną nimfomanką. jak się pokłóciliśmy to mnie zdradziła... dziś wbijam w to huja, bo skoro w taki sposob to zakończyła to w sumie dobrze wyszło że związek z kurwą się zakończył ,mimo że ja to sprowokowałem, to było 7mies temu.
ćpałeś przy dziecku ?PURE GBL pisze:To ze rodzice wszyscy znajomi itp wiedza ze cpam to chuj lata mi to, ale nie myslalem ze 3 letnie dziecko moze byc juz tak madre i wrazliwe na te sprawy. Dzisiaj siostrzeniec przy rodzinie powiedzial ze wujek jest brzydk boi wciaga cukier nosemala
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia
Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków
Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.
Ucieczka zakończona w jeziorze
Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.