#mops
PURE GBL pisze:Dzisiaj siostrzeniec przy rodzinie powiedzial ze wujek jest brzydk boi wciaga cukier nosemala
- Mamo, a co Ty robisz ?
- Mamusia kwiatki wącha
:nuts:
No ja pierdolę. Takie patolki, to tylko łeb pod gilotynę, i na kontener, z innymi kurwami.
Straciłem też wielu znajomych naprawdę wielu , no i psychicznie nieźle wymęczyłem rodzinę dziś naszczęscie jestem na prostej , nie wiem jakim cudem i dlaczego bo każda strata była tylko kurewskim ciosem , Dziś nie jest cudownie ale wreszcie zacząłem normalne życie , i kończę ze wszystkim po za alko no i kanna od których zresztą zacząłem, i nieźle mi to idzie póki co :)
PURE GBL pisze:To ze rodzice wszyscy znajomi itp wiedza ze cpam to chuj lata mi to, ale nie myslalem ze 3 letnie dziecko moze byc juz tak madre i wrazliwe na te sprawy. Dzisiaj siostrzeniec przy rodzinie powiedzial ze wujek jest brzydk boi wciaga cukier nosemala
XxoDARKoxX pisze:Ja przez narkotyki straciłem kobietę z którą byłem prawie 5 lat, Traktowałem ją jakby jej nie było, już mi się jej nawet ruchać nie chciało , a że była straszną nimfomanką. jak się pokłóciliśmy to mnie zdradziła... dziś wbijam w to huja, bo skoro w taki sposob to zakończyła to w sumie dobrze wyszło że związek z kurwą się zakończył ,mimo że ja to sprowokowałem, to było 7mies temu.
Straciłem też wielu znajomych naprawdę wielu , no i psychicznie nieźle wymęczyłem rodzinę dziś naszczęscie jestem na prostej , nie wiem jakim cudem i dlaczego bo każda strata była tylko kurewskim ciosem , Dziś nie jest cudownie ale wreszcie zacząłem normalne życie , i kończę ze wszystkim po za alko no i kanna od których zresztą zacząłem, i nieźle mi to idzie póki co :)
ćpałeś przy dziecku ?PURE GBL pisze:To ze rodzice wszyscy znajomi itp wiedza ze cpam to chuj lata mi to, ale nie myslalem ze 3 letnie dziecko moze byc juz tak madre i wrazliwe na te sprawy. Dzisiaj siostrzeniec przy rodzinie powiedzial ze wujek jest brzydk boi wciaga cukier nosemala
Choder pisze:A nawet jeśli ćpał przy dziecku, no to w jaki niby sposób to dziecko skojarzyło sobie, że wciąganie "cukru" to - posługując się jego nomenklaturą - "brzydka" rzecz? Szósty zmysł czy co?XxoDARKoxX pisze:Ja przez narkotyki straciłem kobietę z którą byłem prawie 5 lat, Traktowałem ją jakby jej nie było, już mi się jej nawet ruchać nie chciało , a że była straszną nimfomanką. jak się pokłóciliśmy to mnie zdradziła... dziś wbijam w to huja, bo skoro w taki sposob to zakończyła to w sumie dobrze wyszło że związek z kurwą się zakończył ,mimo że ja to sprowokowałem, to było 7mies temu.
ćpałeś przy dziecku ?PURE GBL pisze:To ze rodzice wszyscy znajomi itp wiedza ze cpam to chuj lata mi to, ale nie myslalem ze 3 letnie dziecko moze byc juz tak madre i wrazliwe na te sprawy. Dzisiaj siostrzeniec przy rodzinie powiedzial ze wujek jest brzydk boi wciaga cukier nosemala
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.