Więcej informacji: Dysocjanty w Narkopedii [H]yperreala
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.
~Michael Linnel Odpisuję tylko na GG i e-mail.
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
"When I put a spike into my vein
And I'll tell ya, things aren't quite the same
When I'm rushing on my run
And I feel just like Jesus' son
And I guess that I just don't know"
I ciekawe za ile.
Raczej muscymol. Chyba, że muscynol to jakiś inny związek którego nie znam.
Nie wiem czemu jest on zaliczany do dyso a nie do depresantów, skoro oddziałuje na GABA-A ? Jadłem kilkukrotnie muchomora i najbardziej mi to alkohol przypominało.
@ Limitbreaker
Mi po szałwii ciężko jest zrozumieć co to jest wzrok i w ogóle rzeczywistość, więc co tu gadać o wizjach....
Limitbreaker pisze:Zdecydowanie ketamina.
Ach, nie próbowałem szałwii.
W sumie to nie masz czego żałować.
alchemist pisze:@ Siwus101
Raczej muscymol. Chyba, że muscynol to jakiś inny związek którego nie znam.
Nie wiem czemu jest on zaliczany do dyso a nie do depresantów, skoro oddziałuje na GABA-A ? Jadłem kilkukrotnie muchomora i najbardziej mi to alkohol przypominało.
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.
~Michael Linnel Odpisuję tylko na GG i e-mail.
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył
Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.