Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 53 / / 0
Największe cisnienie na dopalanie miałem przy AM-2201 zaraz potem 5f-AKB-48.
  • 1169 / 52 / 0
Posiadam maczanke AB-PINACA + ab-fubanica + 5F-AKB-48. Tolerka średnia. Kiedyś paliłem sobie przy oknie, teraz zawsze przed snem biorę do łóżka ze sobą lufę, ogień, i worek z stuffem.
Jak już znaczne to potrafię zaliczyć nawet 3 kary w ciągu jednej nocy.
Uwaga! Użytkownik Marlboro_Red jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5776 / 1184 / 43
To przecież zależy od psychiki. Politoksykoman jak ja to cały czas jest na ciśnieniu.
Według mnie stare kanna jwh itp nie miały takiego potencjału uzależniającego, dłużej działały, łagodniej schodziły itp. Teraz to dopalanie co 30 min przez całe dnie. Dlatego nigdy nie zamówię prochu, tylko maczane. Wiem, że przepłacam ale chuj mnie to, jaram jaram przez tydzień, kończy się worek , opalam lufe (wcześniej wygrzebując resztki maczany z kieszeni i z pępka) i koniec ciągu. Nigdy nie zapomnę maczanki na MDPV to jest dopiero ciśnienie. kto palił ten syf ten wie. Nie wiem jak jest teraz z alfą, ale MDPV to była kosa. Nie ma człowieka, który po zapaleniu odmówiłby kolejnego macha. I kolejnego...
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 310 / 5 / 0
Retrowirus pisze:
Hej lufa! Kiedyś sobie gaworzyłeś z Virionem o Euforii, pamiętasz?
Wyobraź sobie, że V. chce sobie sporządzić samemu namiastkę tamtych czasów. Co mu teraz polecisz i w jakich proporcjach? :>
Virion miał PINACĘ 1:30 ale absolutnie nie widział w niej "ducha" tamtych czasów, o których wspomniałem na początku posta. Czy jest coś sensownego u genia, co da reminiscencję tamtych lat?
Przesyłamy pozdrowionka, maczanowym weteranom :)
Sorry że dopiero odpisuje ale nie było mnie troche na H. Mam nadzieje że mod sie nie obrazi że odpisze w tym watku ;-) Co do czegoś podobnego do starej eufori to bedzie ciezko od kiedy ja paliłem spróbowałem 21 syntetycznych kanna i najbliższe wydaja sie być dwa pierwszy MAM-2201 bardzo lajtowe i niezywkle euforyczne kanna (i do tego działa dłuzej od eufori) :cheesy: i drugi choć pewnie cieżko bedzie w to uwierzyć wiekszości użytkowniką AM-2201 ale mówie tu o bardzo mały steżeniu tego kanna powiedzmy maczanka 1:70 lub 1:80, wiekszość palaczy kanna bardzo go demonizuje (ja z reszta też :nuts: ) gdyż łatwo sie uzależnić i ogólnie łatwo przedawkować, ale uwierz mi am w bardzo bałym steżeniu dorównuje euforycznoscią chociażby jwh-018 ale oprócz tego daje te typowe dla palenia roskminki i o ile bedzie sie umiało je dawkować z głową (nikt nie umie ja też nie) potrafi bardzo pozytywnie zaskoczyć.
Podsumowując ja bym brał MAM-2201 gdyż jest takim starszym doskonalszym bratem AM
  • 3560 / 579 / 1
Dzieki Lufa! Ta informacja jest dla mnie bardzo cenna :) mam nadzieje, ze moj vendor bedzie to miec!
Pozdro :)
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 140 / 2 / 0
Duża chęć na dopalenie to : AM-2201, AB Fubinaca i 5F-PB-22.
RESEARCH CHEMICALS

KANNABINOIDY
  • 425 / 3 / 0
Po przeanalizowaniu całego swojego cpunskiego żywota - 5F-AKB48. Robiłem sobie jakiś chory rytuał, 5fakb wchodziło z pełną mocą u mnie parę minut - przy waporyzacji słuchałem szybkiej elektroniki, co było u mnie mocno euforycznie, następnie pokarany leżałem/spałem/traciłem przytomnośc, po wyjściu z kary ponowne odpalenie świeczki, elektroniki i jaaazdaa :gun:
"Sprawdź czy to 3meopcp, o ile potrafisz zrobic to inaczej niż poprzez walnięcie iv"
  • 2466 / 15 / 0
Jak dla mnie AM i MAM są podobne z korzyścią na MAM dlatego zapomniałem go uwzględnić wtedy układa się tak

1.MAM2201
2.AM2201
3.5F-AKB48

MAM od AM różni się tym że jest bardziej sedatywny i przyjemniejszy. Działanie takie jak by coś tam robił z receptorami opioidowymi
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 1889 / 72 / 3
5F-AMB bardzo wysokie ciśnienie na dopalanie.

Offtop z ostatniej strony poleciał do Kanjpy, proszę się trzymać tematu. dsn
Jeśli możesz przekazać jedną wiadomość ludziom zażywającym narkotyki, powiedz im żeby brali mniejsze dawki.
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.

~Michael Linnel
Odpisuję tylko na GG i e-mail.
  • 568 / 53 / 0
Zgadzam się. AMB mocno ciągnie. Wydaje mi się, że to przez to, że wchodzi z takim pierdolnięciem i mocą, że chce się ponownie tego doświadczyć, bo w sumie to jest fajne uczucie :D
"Even the smallest person can change the course of the future"
ODPOWIEDZ
Newsy
Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.

Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.