Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Czy angrybrads1 jest wjebany?
Jest na maksa
149
64%
Jeszcze nie jest, ale będzie
38
16%
Jest taka szansa, ale jednak mu się uda niewjebać
22
9%
Nie jest i nigdy nie będzie
25
11%

Liczba głosów: 234

ODPOWIEDZ
  • 45 / / 0
Też tak na początku myślałem, aż za którymś razem jak mnie jebnęło to euforia była kozacka. Wiele razy było już mówione, że prawidłowe działanie czasami czuć dopiero po przerobieniu tych kilkunastu ml. Co do tematu, to moim zdaniem warto, jednak tylko wtedy gdy ktoś potrafi zachować umiar.
  • 627 / 7 / 0
Warto :)

Satysfakcjonująca odpowiedź? ;)
"Fortune favors the bold."
- Virgil, Aeneid X.284

"Make things as simple as possible but no simpler."
- Albert Einstein

"Whatever people say I am, that's what I am not"
  • 78 / / 0
A biorąc pod uwagę że należę do tych ludzi, którzy nie kończą zwykłego picia nawet w nieodpowiedniej sytuacji na 2-3 piwach tylko ZAWSZE muszą się napierdolić, dalej warto ?
Uwaga! Użytkownik extremevir nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
To wtedy prędzej czy później zaśniesz na 2 godziny w jakimś niespodziewanym momencie, w jakimś niespodziewanym miejscu. Ale chyba każdy musi to przerobić chociaż raz ;)
  • 51 / 1 / 0
Człowieku, kup najmniejszą dostępną ilość i sam się przekonasz. Czego Ty tutaj oczekujesz? Jeżeli uważasz, że warto zażywać narkotyki, to grzechem byłoby nie spróbować giebla :finger:
  • 627 / 7 / 0
panaceum pisze:
Człowieku, kup najmniejszą dostępną ilość i sam się przekonasz. Czego Ty tutaj oczekujesz? Jeżeli uważasz, że warto zażywać narkotyki, to grzechem byłoby nie spróbować giebla :finger:
Nie wiedziałem jak to ubrać w słowa ale kolega panaceum mnie wyręczył :-D
"Fortune favors the bold."
- Virgil, Aeneid X.284

"Make things as simple as possible but no simpler."
- Albert Einstein

"Whatever people say I am, that's what I am not"
  • 1425 / 81 / 0
Ze względu na odstawkę raczej nie warto wpadać w ciągi, ale odkąd znam baklofen, mogę prawie bezkarnie wpadać w ciągi , a potem bez boleśnie wychamować baklofenem.

baklofen to takie coś dla gbloholika , jak metadon dla heroinisty.
  • 299 / 3 / 0
Mi ten GBL jakoś średnio podszedł i jakoś w ciąg nigdy w nim nie wpadłem. Jak kupowałem 50 ml to starczało mi na jakieś 2 tygodnie. Wieczorem sobie wypić jeden max 2 razy i to wszystko. Może nigdy nie trafiłem w swoją dawkę, bo zwyczaj efekty średnie lub nagle się budzę 3 godziny potem i kurwa co się stało. Ogólnie przetestować warto, może tobie podejdzie.
  • 329 / 5 / 0
Oj warto. Giebl dla mnie jest wspaniały. Wystarczy 1.5ml i znikają wszystkie problemy, niesamowita euforia, poczucie empatii. Wszystko jest takie ciekawe i piękne, pojawiają się całkiem magiczne chwile. Uczucie porównywalne ze słoneczym dniem gdy po raz pierwszy spadł śnieg za smarkacza, lub oczekiwania na wigilijną kolacje, a nawet pierwszego pocałunku.
Oprócz tego staje się bardzo przyjacielski, wygadany, znieczulony na wszystko co normalnie mnie wkurwia, znikają wewnętrzne bariery.
Odkąd pije giebla moje życie się zmieniło. Ludzie, których nie znosiłem(i vice versa) mnie polubili. Przeżyłem kupe niezapomnianych przygód, poznałem mase nowych wspaniałych ludzi, zrobiłem sporo dobrych rzeczy, całkowicie zniknął zespół amotywacyjny. Co ciekawe po odstawieniu część pozytywnych symptomów pozostało. Muszę zakupić nową butle, stęskniłem się już za dniami gdy cieszę morde od rana do nocy, zagaduje do każdej ładnej dziewczyny napotkanej na ulicy i wszystko wydaje się proste.

Czy warto?
Tak. Giebl to taki prawdziwy antydepresant. Szczęście w płynie, na dodatek dobrze czyści chrom.
Doświadczenie:
https://pastebin.com/zizrTMQq
  • 299 / 3 / 0
Kurwa stary, to chyba ja mam inną substancję albo twój nick to prawda. :)

Z gieblem trzeba uważać, bo ociupinka za dużo i zasypiasz.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Marihuana? Nie taka straszna, jak ją malowali.

Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).