Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 44 / 1 / 0
Przerobiłem 10g fake hashu zrobionego na gotowym podkładzie i AM2201 i moim zdaniem żywica sosny prawdopodobnie zda egzamin po nasączeniu kanna. Czasem dobrej klasy hasz ma też taki sosnowo-konopny posmak, więc można by spróbować. Podkład jest stosunkowo drogi - 7zł za gram przy detalicznych ilościach
.
  • 1107 / 52 / 0
Mało wydajny i ekonomicznie trochę chujnia, ale najlepszy wydaje mi się mix UR-144 z JWH-307 :)
Chuj na kaczych łapach
  • 120 / 3 / 0
Fakehash ma ciekawy produkt w swojej ofercie, aczkolwiek drogi - 1k $ za 1000g to sporo, jednak ponoć dobry.. myślałem jednak, że można by z takiego gotowego podkładu zrobić 2x więcej dodając np. zmielony marshmallow z jakimś lepiszem. Kombinowaliście w ten sposób z kupnym hash podkładem, że zwiększyć tanim kosztem jego ilość nie tracąc zbytnio jego właściwosci? (konsystencja, zapach, smak zbliżony do zioła itd)
  • 1107 / 52 / 0
Próbowałeś już tego produktu ?? Ja myślę, że i tak nie ma co z nim kombinować. Jego właściwości i tak nie powalają, więc nie ma co kombinować, bo tylko spierdolisz.
Chuj na kaczych łapach
  • 157 / 7 / 0
Sproszkowana zywica sosnowa + drobna czarna herbata + troche szarego mydla (sam nie wiem po chuj %-D ) przeprasowane w folii alu zelazkiem. Efekt to calkiem fajne, haszyszopodobne cos :cheesy:

Niestety proporcje na oko. Przy drugim podejsciu dalem za duzo zywicy i wyszedl nieciekawy.
Mysle, ze wagowo zywica:podklad 35:65
  • 3363 / 355 / 0
No i po co to mydło? Nie widzę sensu hodowania sobie raka takimi blachymi rzeczami.
  • 483 / 68 / 0
Może sobie wkręcą, że palą Żyda z mydła.... :diabolic:
możecie mnie z(a)b(i)ć
Przez przypadki?
Szpondzicie?
Szpońcicie
Szpondździcie
Szpondzijcię
szeszele
Szpoń ć i dziel(l) :heart:
demiurgia
posuń się Iwan
J/O(n)?
MiCHoł
m.i.on
energia, praca, materia, czas
tylko dobre rzeczy, misia, Odyseuszu, o mi?
  • 157 / 7 / 0
FajnieJest pisze:
No i po co to mydło? Nie widzę sensu hodowania sobie raka takimi blachymi rzeczami.

Podasz jakas publikacje na temat rakotworczosci palonego szarego mydla?
Produkcja tego czegos byla tylko doswiadczeniem a przeczytalem wczesniej w tym watku, ze dodaja wlasnie szarego mydla. Wyraznie napisalem, ze sam nie wiem po co go dodalem i mozna zapewne i bez niego sie obejsc.

Palac konopie czy hasz dostepne na polsiej ulicy lub wprowadzajac do organizmu nigdy nie badane na ludziach RC zapewne duzo mniej szkodzisz swojemu organizmowi :rolleyes:
  • 3363 / 355 / 0
Kanabinoidy są mało szkodliwe patrząc dlugotrwale.
Mydło palone jest złe, wychodzę z takiego założenia, ponieważ mydło nigdy do tego nie było przeznaczone.
  • 469 / 9 / 0
FajnieJest pisze:
Kanabinoidy są mało szkodliwe patrząc dlugotrwale.
Mydło palone jest złe, wychodzę z takiego założenia, ponieważ mydło nigdy do tego nie było przeznaczone.
Cipka i kutas też nie były przewidziane do lizania, a jakoś całkiem nieźle się w tej roli odnajdują.

na miłość boską, znajdź sobie lepszą analogię... :rolleyes: - surv
ODPOWIEDZ
Newsy
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu

Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.

Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu

Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.

Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu

Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.