Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 420 / 2 / 0
Z tego co mi sie wydaje to nawet około dziewięciu, a w ramach tego kursu jest od chuja zajęć teoretycznych i bardzo mało praktyki, tj jazdy załadowanym samochodem, rozładunek itp. Zapomniałem o tym bo dawno prawka robiłem i pamietam że wiadomość o tym kursie mnie nieźle wkurwiła. A żeby nie robić całkowitego offtopu jakoś średnio sobie wyobrażam opiatowca w roli kierowcy dużego samochodu na długich trasach walącego po kablach w kabinie na postoju. amph czy koks od czasu do czasu żeby wyrobić większą normę w tym zawodzie mogę jeszcze zrozumieć ale jazda po depresantach jakoś mi się nie widzi, nie ta branża.
luminal_100
  • / / 0
ciągle przysypianie z tym najgorszy problem by byl
  • 20 / / 0
O, to byście się zdziwili, swego czasu znałem dużo zawodowych kierowców, co grząli heroinę. Jakoś nie słyszałem, aby spowodowali jakiś wypadek. Najczęściej byli to kierowcy ciężarówek. Aha, tylko że kiedyś kierowcy nie wyrabiali tak strasznie wielkiej liczby godzin za kółkiem jak teraz. Też jakoś nikt nie bal się z nimi jeździć. Ze mną też nikt się nie bał (jeździłem maluchem. Jak wy to nazywacie- nodowania- się zdarzały, ale rzadko, głównie po nie przespanych nocach, jednak... -Ech, dużo by o tym pisać. To jest za ważna sprawa na przypadkową dygresje. Gdy będzie taki temat, to napisze o tym
Uwaga! Użytkownik Iesta5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 880 / 23 / 0
też mam c+e zrobione :D kwalifikację zrobiłem za dotacje z uni eu. prawko tez mogą zasponsorować. Polecam podzwonić po auto skzołach i poszukać takich z podpisana umowa na dotacje. Jak kots jest z łdz to np. WOTA ma.

Jeszcze rpacy nie mam, ale robota faktycznei wymarzona dla ćpunow i socjopatów... Dlatego zrobiłem uprawniena:D Tylko większość ofer jest na międzynarodówkę a ja suzkam czegoś po kraju albo (w żargonie chłopaków dostawczaków :D ) wokól komina czyli jazda po sowim województwie...
Nie ćpiej bo skiśniesz!
  • 20 / / 0
Ja bardzo namawiam wszystkich, aby oprócz swojej pracy, napisać też coś o swoim nałogu. To jest bardzo ważne, co się zażywa, oraz jak często. Namawiam do większej szczerości
Uwaga! Użytkownik Iesta5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1111 / 17 / 0
Wolny zawód pod kordłą i pod wpływem, ale zamierzam znaleźć coś, co będzie wymagało dyscypliny i regularnego trybu życia.
Pewnie zejdę, zanim swoje zamierzenia zrealizuję.
  • 3901 / 563 / 0
korepetycje z matematyki
  • 62 / 2 / 0
Jestem kierowcą ciężarówki od 15 stu lat a od ośmiu lat jestem w uk też wykonuje ten zawód zarabiam 600 £ na tydzień moje główne opio to była koda ale od wczoraj mam oxycodone 40mg daje rade zajebiście za kółkiem nie miałem wypadku ostatnio byłem na zwolnieniu lekarskim i lekarz na początku dawał mi kode no a teraz oxe :) szerokości dla wszystkich mobilków
Uwaga! Użytkownik kazikoroner nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1519 / 20 / 0
O matko i córko. Nie zdarza Ci się przysypiać za kółkiem?

Patrząc na opiatowe przysypianie, zarówno na fazie jak i po, siedzenie za kółkiem wydaje się trochę niebezpieczne
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
  • 62 / 2 / 0
Nie lękaj się Edwardzie przez najbliższe 11 godz mobilki mogą czuć się bezpiecznie mam właśnie pałzę to znaczy przerwę a tak na poważnie to biorę oxe 2gi dzień rozjebałem 3 tabsy po40mg w pył i łykłem se i czuję sie zajebiscie rano jade z Doncaster do Hull i bedzie zajebiście
Uwaga! Użytkownik kazikoroner nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?

W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.

CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych

36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.

Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne

Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.