Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 414 / 10 / 0
.
Ostatnio zmieniony 05 czerwca 2015 przez 2+dobry, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik 2+dobry nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6247 / 446 / 12
Jakość substancji jest zazwyczaj wprost proporcjonalna do wysiłku, jaki należy włożyć w odnalezienie jej. W aptece nic tak naprawdę dobrego na początek nie odnajdziesz. deks = nieogar, benza = badtrip, thio = opio, sudafed->metkat = zanieczyszczony (ale to nie jest "kolorowa" substancja).

Skoro chodzi o kolorowe jazdy, polecam poszukać znanego i lubianego 4-HO-meta - tutaj jednak "kolorowość" jazdy w połowie tylko stanowią zaburzenia wzroku, druga połowa kolorów dzieje się w myślach i samopoczuciu. Spróbować, a jak nie podpadnie do gustu, to MXE też łatwo zdobyć i zmieszać z zielskiem, acz to dość prosta, niezobowiązująca "bańka".
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 3 / / 0
Dzięki za posty. Myślę, że na dniach coś wypróbuję ;) . Chcę raczej jednorazowo takie coś przeżyć no i żeby nie orało bańki zbytnio. Pozdrawiam !
Uwaga! Użytkownik Mmmariush nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5917 / 1221 / 43
O i jeszcze LSD godne uwagi (ale nie za dużo ) no i ewentualnie LSA
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 6247 / 446 / 12
london5 pisze:
O i jeszcze LSD godne uwagi (ale nie za dużo ) no i ewentualnie LSA
Na początek? Nie bardzo.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 2775 / 39 / 0
LSD na początek to wg mnie bardzo dobry pomysł
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3127 / 27 / 0
+1.

Moim zdaniem na pewno lepszy, niż jakieś fene / tryptaminy rc. Tylko skąd świeżak ma sobie ogarnąć kwasiwo.
High, how are you?
  • 4 / / 0
Witam Wszystkich :-) to mój pierwszy post, w temacie psychodelików jestem całkowicie początkujący, o ile można to tak nazwać, bo jeszcze nic nie brałem :-) Mam prośbę o polecenie czegoś, co pomogłoby mi w rozluźnieniu się, coś co nie uzależnia, nie wpływa negatywnie na drogi oddechowe, płuca, ani nie niszczy wątroby, coś w miarę bezpiecznego przynajmniej. Dodam że nie piję i nie palę, uprawiam sport, więc też zależy mi na zdrowiu. Mogą być to substancje bardzo poprawiające nastrój, wywołujące świadome sny. O psychodelikach wiedziałem już dawno, temat bardziej zainteresował mnie przez moje zainteresowanie medycyną naturalną, natrafiłem na informacje o leczeniu narkomani ibogainą czy DMT, na badaczy biorących psychodeliki żyjących koło 90 czy 100 lat, więc pomyślałem, czemu by się czegoś więcej nie dowiedzieć, może coś w tym jest. Także proszę o jakieś pozycje, co tam macie ciekawego, no nie musi być tak całkiem w tych ramach co wyznaczyłem, dajcie swoje ulubione pozycje ;-)
Uwaga! Użytkownik Jimmi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 39 / / 0
Nie uzależnia, nie szkodzi.. Drug idealny.

Co do tematu:
Marihuana, jeśli pominąć płuca, ale szkodliwość znikoma przy takim rekreacyjnym stosowaniu.
Ew. grzyby. Wiecej nie polecam, bo cieżko pod te wymagania, i nie ma sie cos zaglebiac, bo co jak co ale to zło, i duzo lepiej wyjdzie Ci sportowy tryb życia ;) no ewentualnie z ta Maria ;)

Edit: pierwsze zdanie nie odnosiło sie do mj ;)
Ostatnio zmieniony 14 lipca 2011 przez WalterWhite, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik WalterWhite nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4024 / 375 / 953
marihuana uzależnia i szkodzi wielu osobom, czy raczej: wiele osób szkodzi sobie marihuaną i uzależnia się od niej, więc propozycja taka sobie.

Grzyby też chyba niekoniecznie, skoro chodzi Ci tylko o rozluźnienie się - no chyba, że rozluźnienie w dłuższej perspektywie ;-) Jeżeli chodzi Ci coś więcej, grzyby polecam z całego serca.
ODPOWIEDZ
Newsy
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania

Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.

My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.

Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków

Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.