Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 981 / 7 / 0
to jednak to słabe gówienko i zniknie szybciej niż się pojawi ,albo będzie dodawany z jakimś innym stymulantem
żeby zwiększyć jego moc . niestety kolejny niewypał na polskim rynku RC . nie jadłem go jeszcze wiec się nie powinnem wypowiadać ale opinie i ilości podstron o nim świadczą ze to totalna klapa ,nic specjalnego z tego nie będzie na dodatek nie lubię łykać stymulantów oralnie.

jeszcze jedno pytanko co lepsze alfa -ppp czy pMPPP to pierwsze mailem okazje brać drugiego nie .

a może dawki 500 mg pokażą że jednak ta substancja ma prawdziwa klasę i okaże się prawdziwa torpeda wśród stymulantów i wszystkie bufedrony ,neby itp mogą się schować :-)
  • 89 / 2 / 0
zazylem tego 500 mg w ciagu z okolo 4 h. Efekty sa takie ze oczy jak po pigule i speed oraz lepsze samopoczucie z motywacja do dzialania.
  • 131 / 2 / 0
uu troche mało wydajne. Jak bys porównał do MDPV? (ofk jak brasłes)
  • 89 / 2 / 0
Speed taki ze bez objawów fizycznych można ze spokojem zjeść, tętno bardzo bardzo spokojne, nawet na tym zasnąłem z tym ze miałem sny. Rano wstałem bez żadnego zjazdu tylko z bólem brzucha lekkim. Z MDPV moim zdaniem wypada wszystko lepiej co probowałem do tej pory. Ale te uczucie sztuczności po tym mnie wkurwiało rzygać mi się chciało tą chemią.

Staraj się pisać poprawnie. - PcP
  • 2428 / 90 / 0
Hmm szczerze to aż sie zaskoczyłem , jakie to milutkie :D i świetnie komponuje sie z Etylobufedronem :-D
Dawno tak mocno wystrzelony nie chodziłem , i jeszcze koncentracja na wspaniałym poziomie :gun:
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 223 / 1 / 0
blablab pisze:
Skoro stymuluje jeszcze słabiej od a-ppp to sobie chyba daruje, bo ten w średnich dawkach działał na mnie z mocą kofeiny. Szukam jednak czegoś co widocznie przyspieszy, ale bez takiej wyjebki jak feta. W sumie bufedron się sprawdza, ale chciałem sprawdzić coś nowego. Nóż okaże się lepsze. Z tego co wymieniłem w poprzednim poście (albo coś jeszcze innego) coś się nada?
Z methiopropaminą.
  • 2428 / 90 / 0
Po krótkim zastanowieniu jednak Hanka ma trochę racji ,przez dawkowanie i cenę raczej mało kto sie tym zainteresuje :( a szkoda . Solo trochę za słabo działa , co do oczu jak po pigule to dziwne bo ja i znajomi wręcz przeciwnie mieliśmy zajebiście małe źrenice z tym że mieszaliśmy z NEB . Poza tym spływ to istna masakra :( czemu nikt o tym jeszcze nie wspomniał ? bez dużej ilości wody i jakiś gum można sie popłakać :'( z bólu ewentualnie porzygać :kotz:
Ilość stron w tym wątku wcale nie musi sie równać popularności danego odczynnika :D
btw - próbował ktoś to palić ?
Ostatnio zmieniony 18 września 2011 przez Modyfikowany Bigos, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
Mppp
Nieprzeczytany post autor: filer6 »
Mppp wciągałem nosem z kolega
Dawki 50-100 mg jednorazowo (powyzej 100 juz bardzo ciezko )
Działanie; Ciezko ale fajnie czujesz sie jakbys wazył kilka ton jest ci strasznie Ciezko sie ruszyc ale wgniata w fotel lozko i przyjemnie sie siedzi. szybko dziala bardzo
Czas dzialania okolo 1 h

Czekam na wasze opisy bo cos malo informacji na temat tego produktu
  • 2013 / 84 / 0
@filer6: A to ciekawostka, twoj opis troche kojarzy mi sie z metedronem. To jest taka serotoninowo-oczopląsowo-szczekościskowa przyjemna faza? Jakos w next week tez to potestuje bo idzie sampel.

zbędny cytat - surveilled
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 2013 / 84 / 0
Właśnie przyszpachlowałem 200mg, cos jak te a-PVP tylko mniej speeda a wiecej euforii, bardziej mozna sie skupic na jednej rzeczy, a nie jak po PVP wyjebka robilem 10 rzeczy na raz. Nawet tak samo jebie grzybami, smakuje i wyglada.
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
ODPOWIEDZ
Newsy
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków

W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata

Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce

Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.

Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne

Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).