Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
żeby zwiększyć jego moc . niestety kolejny niewypał na polskim rynku RC . nie jadłem go jeszcze wiec się nie powinnem wypowiadać ale opinie i ilości podstron o nim świadczą ze to totalna klapa ,nic specjalnego z tego nie będzie na dodatek nie lubię łykać stymulantów oralnie.
jeszcze jedno pytanko co lepsze alfa -ppp czy pMPPP to pierwsze mailem okazje brać drugiego nie .
a może dawki 500 mg pokażą że jednak ta substancja ma prawdziwa klasę i okaże się prawdziwa torpeda wśród stymulantów i wszystkie bufedrony ,neby itp mogą się schować :-)
Staraj się pisać poprawnie. - PcP
Dawno tak mocno wystrzelony nie chodziłem , i jeszcze koncentracja na wspaniałym poziomie
blablab pisze:Skoro stymuluje jeszcze słabiej od a-ppp to sobie chyba daruje, bo ten w średnich dawkach działał na mnie z mocą kofeiny. Szukam jednak czegoś co widocznie przyspieszy, ale bez takiej wyjebki jak feta. W sumie bufedron się sprawdza, ale chciałem sprawdzić coś nowego. Nóż okaże się lepsze. Z tego co wymieniłem w poprzednim poście (albo coś jeszcze innego) coś się nada?
Ilość stron w tym wątku wcale nie musi sie równać popularności danego odczynnika :D
btw - próbował ktoś to palić ?
Dawki 50-100 mg jednorazowo (powyzej 100 juz bardzo ciezko )
Działanie; Ciezko ale fajnie czujesz sie jakbys wazył kilka ton jest ci strasznie Ciezko sie ruszyc ale wgniata w fotel lozko i przyjemnie sie siedzi. szybko dziala bardzo
Czas dzialania okolo 1 h
Czekam na wasze opisy bo cos malo informacji na temat tego produktu
zbędny cytat - surveilled
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu
Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.